Mesin Pengisi Lubricant

Lenga lan pelumas bisa uga diketokake saka kekuwatan nganti dhuwur banget, tegese uga mesin kemasan sing digunakake kanggo pirang-pirang barang ing industri iki uga beda-beda. Contone, nalika ngisi lenga utawa pelumas, mesin ngisi kebanjiran bisa digunakake kanggo produk ing kontaner sing mbutuhake konsisten, level level. Ing tangan liyane, mesin pompa utawa piston bisa digunakake kanggo minyak, pelumas lan pelumas sing luwih kenthel. NPACK bakal nggawe peralatan kemasan sing cocog kanggo minyak utawa pelumas sampeyan.

Kita minangka produsen lan ekspor Lubricant Filling Machine lan produk digawe saka kualitas apik.

Lubricant Fining Machine sing ditawani digawe kanthi bener lan dirancang supaya bisa ngrampungake kebutuhan pelumas ing industri minyak.

Mesin kasebut dilengkapi bagean kontak baja tahan karat uga dhukungan pompa kanthi kinerja dhuwur kanggo nyukupi syarat sing diisi.

Unit kasebut digawe kompak, serbaguna lan dipasang ing baja stainless steel kanthi elegan mateni rampung, SS Slat Conveyor, Reciprocating Nozzle nganggo piranti sing mandhiri dhewe & SS Syringe. Boten drive utama mesin lan conveyor drive kalebu A / C Motor kanthi variabel drive A / c Frekuensi.

Operasi:

Kontainer sing pindah ing SS slat conveyor, feed ing ngisor nozzles isi liwat sistem stopper kembung pneumatically operated kembar. Sistem mandheg kembar pneumatically dilakokno lan muncung timbal balik bisa cocog kanggo centering kontaner ing ngisor nozzle, supaya ora tumpahan cairan ing wadhah.

Kanggo nyilikake muncung luwes bisa mbales miturut dosis sing diisi, muncung bakal mudhun alon-alon saka ngisor botol menyang gulu sajrone ngisi.

Blok dosis kanthi bolt heksagon dipasang ing ngisor syringe. Iki tegese ukuran isi bisa dipasang kanthi gampang.

Sistem kemasan minyak lan pelumas khas iki ora bakal cocog kanggo saben aplikasi. Kaya sing kacathet ing ndhuwur, pangisi kebanjiran bisa diganti karo piston utawa pompa isi kanggo ngisi cairan sing luwih tebal. Pengisi gravitasi bisa uga digunakake kanggo aplikasi pangisi adhedhasar wektu. Sistem kemasan kanggo minyak lan pelumas bisa diprodhuksi minangka sistem otomatis kanthi tarif produksi dhuwur utawa minangka sistem paket manual utawa tabletop kanggo wiwitan perusahaan utawa produk khusus.

Peralatan tambahan bisa ditambah karo sistem kemasan minyak lan pelumas. Peralatan tambahan iki bisa uga kalebu otomatis kanggo nambah otomotif, label otomatis kanthi otomatis kanggo label produk utawa malah mesin sing nggawe kothak kanggo nggawe karton kanggo ngemas produk. Saben sistem kemasan minyak lan pelumas sing lengkap bisa disesuaikan miturut kabutuhan saben pelanggan lan produk.

Mesin minyak pelumas 5 liter kanthi otomatis

Mesin minyak pelumas 5 liter kanthi otomatis

Aplikasi Product Mesin iki minangka jinis pangisi teknologi sing dhuwur lan anyar sing dikontrol dening program mikrokomputer (sistem PLC), sensor fotoelektrik lan peralatan pneumatik. Cocog kanggo ngisi botol kanthi macem-macem bentuk, kayata alun, bunder, elips, lan liya-liyane. Cocog kanggo ngisi cair lan semi-cairan. Cocog kanggo panganan, bahan kimia, farmasi, pestisida, kosmetik, produk perawatan kesehatan, kayata madu, minyak sing bisa ditrapake, ...
Waca Luwih
Pabrik Minyak Lemak Minyak Otomatis 5 Mesin Pengisi Minyak Gear / Minyak Gear

Pabrik Minyak Lemak Minyak Otomatis 5 Mesin Pengisi Minyak Gear / Minyak Gear

Pambuka Ringkesan Peralatan Produk: Garis Produksi Produksi Iki Mesin Ngisi Piston 4 Kepala, Mesin Kaping, Mesin Sealing Aluminium, Mesin Tandha Laser 10W, Mesin Mesin Tandha Laser, Mesin Pengedap Karton Semiautomatik Lan Mesin Label Wajah Loro; Jinis Mesin, Jumlah Mesin, Kacepetan, Kapasitas, Ukuran, lan sapiturute Saka Produksi Produksi Bisa…
Waca Luwih
Lengkap gendul gendul gendul kanthi otomatis kanthi botol plastik pelumas pricatic siji mesin capping sirah

Lengkap gendul gendul gendul kanthi otomatis kanthi botol plastik pelumas pricatic siji mesin capping sirah

Katrangan Produk Mesin iki bisa ngrampungake pirang-pirang operasi kayata cap-feeling-cap, cap-unscrambling lan botol-outleting. Kita bakal ngetrapake konsep desain modular modern internasional, kalebu kiriman cap, ngirim cap-grasping kanthi posisi torsi sing dikontrol karo servo . Ora tatu saka botol lan topi, efisiensi dhuwur. Ora tutup, ora operasi. Ing wektu sing padha, mesin iki bisa ngilangi rusak ...
Waca Luwih
5 Liter Piston Auto Mobil Lubricating Grease Motor Engine Car Gear Lubricant Oil Fining Machine Pengisi

5 Liter Piston Auto Mobil Lubricating Grease Motor Engine Car Gear Lubricant Oil Fining Machine Pengisi

Mesin Pengisi Minyak lan Pembungkus jinis kayata wiwit wiwit, unscrambler botol, reresik botol, pangisi produk, capping botol, label, nganti pungkasan bungkus, sealing, kemasan. Iku sistem kanthi otomatis mung kudu pengawas supaya bisa nonton baris lengkap kanthi otomatis. Biaya tenaga kerja sing disimpen lan efisiensi produksi produksi sing apik. Ana akeh model sing bisa ngisi macem-macem ukuran ...
Waca Luwih
Harga pengiriman mesin pelumas minyak wijian otomatis mesin pelumas kanthi otomatis

Harga pengiriman mesin pelumas minyak wijian otomatis mesin pelumas kanthi otomatis

Pambuka Mesin mesin minyak pelumas minyak sawit mesin pelat otomatis kanthi otomatis digawe khusus kanggo kabeh jinis kelikatan lan bahan cair semi, kayata bahan cuci, sinetron cair, mesin cuci piring lan minyak kekacoan. Kabeh bagean sing dihubungi karo materi sing diisi iku baja stainless steel sing bermutu. Mesin kasebut nganggo pompa piston kanggo diisi. Kanthi nyetel pompa posisi, bisa ngisi ...
Waca Luwih
Cairan mesin pangisi otomatis kanggo minyak pelumas minyak

Cairan mesin pangisi otomatis kanggo minyak pelumas minyak

Jeneng Produk: Mesin Pengisi Otomatis <1> Konfigurasi: Perancis Sinde PLC, layar tutul cerdas Schneider, kendali voltase low-Schneider, komponen pneumatik penumpang Taiwan Yade. <2> Karakteristik: Mesin pengisi khusus 100ML-5L kanggo mesin pelumas, 6-10 larik sing padha. Pompa timbangan kacepetan kanthi tekanan kaping pindho ndhuwur duwe kaluwihan kacepetan Isi kanthi cepet, tliti pengisi sing dhuwur lan operasi sing luwih stabil. Saben ...
Waca Luwih