Babagan awake dhewe

Peralatan Otomasi Shanghai Npack CO., Ltd minangka produsen profesional lan pemasok mesin lan peralatan kemasan ing China.

Produk utama kita kalebu mesin pangisi otomatis, mesin capping, mesin label lan sapiturute kanggo garis pengisi sing lengkap. Produk kita akeh digunakake ing Farmasi, panganan, bahan kimia saben dina, industri kosmetik lan liya-liyane.

Ing basis saka peralatan lan makarya majeng, kita duwe teknisi produksi sing apik lan tim distribusi sing efisien, uga anggota staf layanan sing apik, supaya kita bisa nindakake pesenan kanthi efisien. Kita duwe kapercayan babagan kualitas produk, lan bisa menehi harga sing kompetitif bebarengan.

Amarga kredit lan layanan sing apik, kita wis nggawe prestasi gedhe sajrone taun kepungkur. Kita wis nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo akeh pelanggan. Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara & wilayah, kayata Korea, India, Indonesia, Pakistan, Thailand, Vietnam, Iran, Jepang, Denmark, Romania, Bulgaria, Rusia, Afrika Kidul, Nigeria, AS, Australia, Kanada, Argentina lan Chili. Kejabi mesin lan peralatan, kita uga nyayapake garis produksi. Kita ngarepake kerjasama jangka panjang lan sejahtera karo para pelanggan ing saindenging jagad.

Pabrik Pabrik

Tampilake Pameran

Tim Kita