Mesin Pangisi Bleach

Piranti kanggo gawe siram komersial kudu ditangani kanthi ati-ati. Produsen kudu njupuk pertimbangan khusus kanggo gas klorin, dissipation produk, lan kemasan kanggo njamin kualitas lan safety produk peluntur sadurunge tekan pasar.

Natrium hypochlorite, utawa Piranti kanggo gawe putih, produk mbebayani. Dheweke wis corrosive lan bisa ngasilake wasap beracun sing mbebayani kanggo disedhot. Hubungan sing dawa karo gas peluntur utawa produk bisa mengaruhi paru-paru, tenggorokan, lan mripat. Ana peraturan sing ketat babagan proses pabrik peluntur sing kudu dianggep perusahaan-perusahaan bungkus kanggo nglindhungi para pekerja lan njaga integritas zat kasebut.

Mesin pangisi pantai sing digunakake kanggo ngisi cairan korosif, kayata pemutih, pestisida liuqid, asam kuat lan mesin pengisi Cairan alkail sing kuwat.

Cairan anticorrosive otomatis ngisi mesin sakcara, mesin capping, mesin label

Mesin ngisi seri minangka jinis program full-anticorrosive (PLC) sing ngontrol mesin pangisi teknologi kanthi teknologi sensitif lan sensitif pneumatik sing diteliti lan dikembangake dening perusahaan kita. Mesin kasebut digunakake khusus kanggo ngisi cecair lan cecair sing corrosive kayata kosmetik sing ora bisa ngubungi logam. Bagian mesin sing ngubungi cecair kabeh digawe saka bahan antikorrosive non-bahan. Iki dirancang kanthi fungsi pangisi sing pas, ditampilake kanthi pangukuran sing akurat lan ora ana gelembung lan drooping sajrone filing.Muncul pengisian bisa ngangkat lan nyilem, dikontrol nganggo motor servo, supaya angkat stabil, Aja nganti ngisi bahan-bahan isi busa.

mesin ngisi cairan sing bisa ngilangi asam

mesin ngisi cairan sing bisa ngilangi asam

Pambuka: Mesin ngisi seri iki, nganggo sistem operasi layar Sentul PLC majeng, gampang banget; Adol motor servo nyetop pompon baja stainless steel kelas tinggi, polesan batin, stainlessins, anti-karat, tahan lama, kanthi tliti kanthi tliti. Mesin ngisi seri iki bisa dilengkapi karo macem-macem kepala kanggo ngisi permintaan pelanggan, bisa digunakake kanthi masing-masing, lan uga bisa nyambut gawe kanthi otomatis botol unscrambler, ...
Waca Luwih
Sabun cair mesin pengisi sabun cair

Sabun cair mesin pengisi sabun cair

Kita minangka produsen profesional kanggo mesin ngepak kosmetik lan mesin pengisi Cairan botol cilik, mesin anteng sing bisa tekan standar Jerman, muga-muga sampeyan bisa ndeleng sampeyan. Nozzles Isi: 1-16Nas Kapabilitas Produksi Nozzles: 800 -5000Bottles Per Hour Isi Isi: 100-500ml, 100ml tp 1000ml Daya: 2000W, 220VAC akurasi: ± 0.1% Dipandu: Panasonic Servo Motor ...
Waca Luwih
Mesin Pengeburan Pamututan Otomatis sing berkualitas Kanggo Akeh kepala

Mesin Pengeburan Pamututan Otomatis sing berkualitas Kanggo Akeh kepala

1. Garis Produksi Pengisian Otomatis 2. Digawe saka SUS304 3. Kontrol dening PLC 4. Kanthi presisi piston otomatis kanthi tliti kanthi otomatis minangka peralatan ngisi supermatic sing dikontrol dening teknologi paling anyar PLCcombine saiki ing saindenging jagad, ngetrapake komponen pneumatik FESTO saka Jerman, utawa AIRTAC saka Taiwan, MISUBISHI saka Jepang, nggunakake baja stainless steel sing minangka bahan mentah, kabeh pratondho ngukur standar GMP. Iki cocog kanggo kabeh jinis kelikatan saka cairan nganti krim, ...
Waca Luwih