Mesin Pengisi Botol Minyak sing Bisa dimungkinkeun

Produk lenga sing bisa dienggo kayata minyak klapa lan kacang kudu mbutuhake macem-macem jinis peralatan pangisi minyak sing bisa ditrapake adhedhasar ketebalan sing. NPACK nggawa akeh mesin kemasan cairan sing ditrapake kanggo minyak sing bisa diombe bungkus lan akeh liyane banyu sing tipis kanggo produk cair sing luwih kenthel. We nawakake macem-macem mesin ngisi bebarengan karo peralatan liyane kayata conveyor, cappers, lan label kanggo nggawe pemasangan kemasan sing lengkap sing nyedhiyakake efisiensi.

Mesin pangisi iki digawe khusus kanggo kabeh bahan, kayata banyu, gel, sampo, minyak zaitun, minyak motor lan sapiturute. Mesin nganggo pompa piston lan kanggo ngisi. Kanthi nyetel pompa posisi, bisa ngisi pirang-pirang botol ing siji mesin isi, kanthi cepet lan tliti kanthi dhuwur. Mesin kasebut bisa ngisi botol sing beda-beda kayata bunder, bunder, warata, alun-alun, lan liya-liyane. Iki cocog kanggo botol kaca lan botol plastik. Kapasitas ngisi bisa diatur, volume pangisi bisa beda-beda saka 500-2500 ml kanthi nyetel pompon.

Mekanisme nozz nyilem opsine nyempolke nozzle ing wadhah amarga kecepatan produksi sing luwih gedhe tanpa ciptan, lan kita bisa ngasilake muncung filing sing beda kanggo syarat kecepatan sing beda. Isi ngisi bisa diprogram lan bisa diatur saka layar tutul.

Kauntungane:

  • We nyedhiyani pelanggan karo kabeh komponen gratis ing 1 taun.
  • We nawakake pangopènan umur dawa, dhukungan teknis kasedhiya, nawakake video instalasi lan debugging.
  • Mesin kita gampang diinstal. Kita bakal njupuk gambar saka bagean mesin sambungan, sampeyan kudu nginstal mesin miturut gambar. Kita nempelake tandha ing mesin sing kudu nyambung, sampeyan bisa nginstall mesin dhewe. Sampeyan ngirit biaya kanggo sampeyan.
  • Bagine ganti kudu cocog miturut kabutuhan pelanggan.
  • Nangani mesin kasebut kanthi bebas lan gampang diowahi supaya bisa digunakake supaya macem-macem jinis onbottles.

Pasang sistem peralatan pangisi minyak sing bisa dipangan

Minyak sayur-sayuran lan produk minyak liyane sing bisa digunakake bisa beda-beda ing kekenthelane, tegese mesin sing bisa diisi beda minyak kudu gumantung saka aplikasi kasebut. Kanggo nyukupi kebutuhan macem-macem garis produksi minyak sing bisa ditrapake, kita nawakake piston, gravitasi, kebanjiran, tekanan, lan pangisi pompa supaya proses pengisi tepat lan efisien.

Kanggo ngrampungake proses kemasan, kita nawakake pilihan mesin kemasan cair liyane sing kompatibel karo produk minyak sing bisa digunakake, kalebu sistem sing disesuaikan saka mesin cuci, penghantar, label, lan lemari. Saben mesin ing persediaan kita dirancang kanggo ngoptimalake produktivitas ing fasilitas kemasan.

Gunakake mesin pangisi minyak & sayur-sayuran sing berkualitas kanthi akeh konfigurasi

Kaya jinis sistem kemasan liyane, sampeyan bisa kanthi ngatur mesin ngisi minyak masak lan mesin lenga sing bisa ditrapake adhedhasar kabutuhan aplikasi khusus sampeyan. Spesifikasi bisa uga adhedhasar kekenthelane syarat-syarat produk lan papan ing fasilitas kasebut, kabeh sing bisa ditemoni NPACK. Mesin minyak pangan sing bisa dipercaya bisa mbantu njaga fasilitas sampeyan kanthi efisien nalika nggawe manawa produksi produksi dadi bathi kaya. Ora ana bagéan saka sistem kemasan minyak lengaja sampeyan bakal ora bakal klalen karo sistem lengkap sing diinstal supaya operasi tetep optimal.

Fitur:

  • Iki ditrapake kanggo macem-macem botol lan botol plastik: plastik, botol kaca lan botol cetakan. Botol - ing lan botol- wis duwe struktur khusus. Iki ora ngeculake botol utawa botol lambe.
  • Bahan pangisi sing cocog: Mesin iki nganggo pompa piston, sing cocog kanggo kabeh bahan, kanthi kecepatan sing dhuwur lan presisi sing luwih dhuwur.
  • Kanggo ngisi corrosive, pompa posisi bakal digawe nganggo karet silikon, Teflon, keramik lan bahan tahan karat liyane.
  • Sistem kontrol: Mesin nganggo PLC full-auto lan sistem kontrol layar tutul manungsa-komputer.
  • Kanggo pangaturan volume sing beda, kita nemoni sawetara prosedur, mode 1, mode 2, mode 3 "` Operator ora butuh pangaturan sing rumit banget, mesin pangisi bisa ngalih telung model kanthi gampang.
  • Penyesuaian volume beda: Kanthi nyetel pompa piston, bisa uga ngisi kabeh cairan saka 500-2500ml.
  • Piranti sing bener posisi botol: Kanggo njamin botol lan ngisi muncung wis ana ing posisi sing bener, kita nambah piranti posisi botol khusus kanggo nggawe sakabehane proses diisi lan stabil.
  • Ora ana botol tanpa Isi: Isi nozzles. Muncul ngiseni khusus digawe: anti tepak. Kajaba iku, nozzles Isi bakal mlebu ing ngisor botol, lan alon-alon alon nalika ngisi.
  • Reresik: Pompa nggunakake Struktur penghapusan sing pas, gampang ngresiki lan disinfeksi.

Nggabungake sistem mesin mesin lengkap

Yen pengin luwih saka peralatan pangisi minyak sing bisa dipasang ing garis produksi, kita duwe peralatan sing kudu dipercaya kabeh patemon.

Sadurunge proses ngisi, pembersih botol kita bisa nggawe manawa kontaner ora ana barang-barang sing beda-beda kanggo ngrusak, kalebu bakteri. Sawise ngisi peralatan kanthi tepat kanggo ngisi kontaner, mesin capping bisa nempatake tutup lan ukuran udara sing bentuke bentuke kanggo botol ukuran khusus, lan label bisa nyelehake label bermutu tinggi sing ngemot gambar lan teks sing nampilake informasi produk lan merek. Sistem penghantar ngangkut barang ing antarane stasiun kanthi kecepatan sing konsisten, mesthekake yen saben produk diisi lan diisi ing jumlah wektu sing ditemtokake kanggo entuk bathi maksimal.

Entuk desain sistem kemasan minyak khusus ing NPACK

Kanggo ngrampungake kabutuhan khusus aplikasi babagan syarat papan lan spesifikasi produk, kita bisa mbantu ngrancang sistem bungkusan lengkap kanggo fasilitas sampeyan. Kanggo nggawe manawa peralatan dileksanakake kanthi bener ing fasilitas sampeyan, kita uga nawakake layanan instalasi. Ahli kita bisa nginstal peralatan ing meh kabeh lokasi ing kita

Ahli teknis kita uga bisa ngoptimalake efektifitas sistem kemasan kanthi menehi layanan lapangan, layanan kamera kanthi kecepatan tinggi, lan sewa. Saben layanan kasebut bisa nambah kinerja sakabehe mesin sampeyan lan produktivitas operator.

Yen sampeyan pengin miwiti desain lan persiyapan sistem lengkap saka peralatan ngisi minyak sing apik lan mesin kemasan liyane, hubungi NPACK kanggo pitulung langsung.

Otomatis 5 botol botol kéwan pangisi minyak

Otomatis 5 botol botol kéwan pangisi minyak

Aplikasi Produk Lengkap Mesin Pengisi Minyak Otomatis Lengkap Mesin ngisi prinsip desain mikrokomputer lan ngasilake, cocog kanggo ngisi banyu kanggo produk viskositas medium, minangka peralatan sing cocog kanggo kosmetik, omben-omben, obat, panganan, pestisida, pabrik minyak, lsp. Karakteristik Utama: 1. Piranti kontrol aliran saben kepala ngisi mandiri dhewe, panyesuaian presisi banget trep ...
Waca Luwih
Lengkap Otomatis Pengebum Minyak Sawit Minyak Sawit Minyak

Lengkap Otomatis Pengebum Minyak Sawit Minyak Sawit Minyak

Pambuka Ringkesan --- Mesin Pengisi Minyak Ngisi Minyak Adaptasi SIEMENS (Siemens) Jerman asli kontrol ClC kanggo njamin stabilitas kinerja sistem. Pilih listrik sing diimpor, komponen kontrol pneumatik, kanthi kinerja sing stabil. Sistem deteksi fotoelektrik ngetrapake produk Jerman, kanthi kualitas sing bisa dipercaya. Piranti anti-bocor sing utama njamin ora ana bocor sing ana sajrone produksi. Kanggo kiriman langkah-langkah, ...
Waca Luwih
Lenga zaitun minyak wutah minyak zaitun kanthi otomatis 4 kepala mesin isi, ngisi garis produksi

Lenga zaitun minyak wutah minyak zaitun kanthi otomatis 4 kepala mesin isi, ngisi garis produksi

Aplikasi Product Isi produksi Produsen emas, mesin ngisi botol otomatis mesin LW seri mesin ngisi prinsip prinsip desain mikrokomputer lan ngasilake, cocog kanggo ngisi banyu kanggo produk kelikatan medium, minangka peralatan sing cocog kanggo kosmetik umum, omben-omben, obat, panganan, pestisida, pabrik minyak, lsp. Karakteristik Utama: 1. Piranti kontrol aliran saben kepala ngisi mandiri dhewe, ...
Waca Luwih
Harga pengiriman mesin pelumas minyak wijian otomatis mesin pelumas kanthi otomatis

Harga pengiriman mesin pelumas minyak wijian otomatis mesin pelumas kanthi otomatis

Pambuka Mesin mesin minyak pelumas minyak sawit mesin pelat otomatis kanthi otomatis digawe khusus kanggo kabeh jinis kelikatan lan bahan cair semi, kayata bahan cuci, sinetron cair, mesin cuci piring lan minyak kekacoan. Kabeh bagean sing dihubungi karo materi sing diisi iku baja stainless steel sing bermutu. Mesin kasebut nganggo pompa piston kanggo diisi. Kanthi nyetel pompa posisi, bisa ngisi ...
Waca Luwih