Mesin Penuh Mripat

Isi cairan ing mripat, stoppering, mesin capping minangka produk diwasa kanggo produksi mata. Pompa peristaltik sing dikontrol komputer nganakake ngisi, lan nomer langkah-langkah motor ing pompa sing diwenehake dening prosesor mikro. Nduweni akeh fungsi ngisi otomatis, dipakani pamindhahan internal lan otomatis, dipakani tutup cap lan capping. Kelengkapan seni kanggo produksi mripat sing tundhuk karo Keperluan GMP ing industri farmasi.

Fitur

  • Dosis pengisian sing dikontrol komputer, pangisian peristaltik, gampang dioperasi.
  • Gampang kanggo ngresiki, disterilisasi, ora ana kontaminasi salib.
  • Dosis pengisian bisa disetel tanpa mandhegake mesin.
  • Ora ana bokor, ora ngisi. Bagean ngisi nduweni fungsi sing nyusut saka netes sawise ngisi.
  • Ngitung otomatis lan ngrekam lan nampilake fungsi.
  • Kacepetan diatur dening inverter.
  • Silinder diadopsi kanggo dipakani otomatis sing mandheg lan dipakani tutup otomatis.
  • Tegangan cap-screwing sing terus-terusan, kualitas tutup sekrup sing dipercaya. Nyepak capping aja lali.
  • Siji mesin otomatis ngisi jarum kembar, kembar nglacak pemakanan, kembar trek tutup kembar lan nyukur tutup.
  • 100-laminar aliran aliran kelas minangka pilihan miturut pangguna pangguna.
  • Mesin kabeh dirancang miturut syarat GMP

Fitur Bisu: Pengisi, Penetapan Cap & Bathi Crew lengkap ing perusahaan ing Struktur awak siji. Sistem Pneumatik kanggo Plasi BatinMisiori Orientasi Bowl & Chute kanggo Placement Cap ScrewAll Piranti kontak Cairan saka SS 316, Struktur Badan dibangun saka SS 304 Nozzles SS.4-eccentric ngidini setelan kanthi cepet lan tepat lan nggawe unit kompak lan bisa diatur. Ora vokal, Ora Ana Tutup Mesin - Mesin Stop Komplek nyedhiyakake panel kompak lan gampang banget. Saka siji ukuran wadhah utawa isi nganti liyane.Each Piranti penting sing dibutuhake kanggo autoclaving / sterilisasi bisa dicopot kanthi gampang.

Fungsi dhasar kanggo ngisi plugging plug & capping, kontainer sing pindah ing SS Slat conveyor, feed menyang Star wheel sing kerja ing prinsip mekanisme indeksasi sing muter jam wicaksana mlebu menyang kanthong rodha lintang sing ditransfer dening Roda lintang menyang stasiun pangisi nalika nozzle ngisi jinis dipasang ing endi botol iku bakal diisi Isi wadhah sing diisi muter lan nggawa botol menyang stasiun pluru plancongan ing ngendi muncung oriental mlebu gumpalan dening feeder vibratory sing milih dening sistem pengambilan vakum yaiku lunyu lan muter 180 lan papan ing botol sawise operasi iki bakal ditransfer kanthi muter setir menyang stasiun sabanjure ing endi tutup orientasi yaiku mlebu kanthi meteng sing milih kanthi nggunakake sistem vakum sing dipilih yaiku sirah lan diselehake ing botol sawise operasi iki iku bakal ditransfer kanggo sistem capping skru ing endi topi dikepetake nganggo skrup cacing kaya obor sing dikarepake sawise rampunge botol kasebut dituku menyang metu conveyor kanggo operasi sabanjure

Mesin Pengisi Botol Cairan Otomatis Kanggo Botol Penuh Botol Mripat Penutup Kapabilitas / Pengisi

Mesin Pengisi Botol Cairan Otomatis Kanggo Botol Penuh Botol Mripat Penutup Kapabilitas / Pengisi

Fitur mesin ngisi botol otomatis otomatis: 1) Kacepetan aliran utama yaiku konversi frekuensi tanpa langkah. 2) Jumlah produk bisa dikontrol. 3) Fungsi gantos kaping pirang-pirang (kayata inframerah, ora ngisi lan ora masang plug liyane). 4) Fungsi mandeg kanthi otomatis, yen ora ana pangisi, ora ana plug ing njero rel, bisa mandheg kanthi otomatis. Katrangan mesin ngisi botol otomatis otomatis: Mesin iki ...
Waca Luwih
Botol saka tetes mripat cilik, mesin pangisi pucuk kuku lan mesin capping

Botol saka tetes mripat cilik, mesin pangisi pucuk kuku lan mesin capping

Mesin capping otomatis minangka peralatan teknis kanthi riset lan ngembangake awak profesional kanggo ngetrapake lan capping otomatis. Minangka level domestik sing unggul, jinis anyar kanthi otomatis, mesin capping. Mesin iki ngetrapake cakram jinis mesin cuci mesin tutup gantung, stabil lan bisa dipercaya, tliti tliti luwih saka 99%, mesin ngimpor dhuwur ...
Waca Luwih
Mesin Penutup Panutup 10ml lan Mesin Labeling

Mesin Penutup Panutup 10ml lan Mesin Labeling

Panganggone: Mesin iki cocog kanggo ngisi otomatis, stoppering lan capping coking saka rokok cair elektronik, e-cairan, tetes mata, polish kuku, bayangan mata, minyak esensial, kanthi isi volume kurang banjur 50 ml. Fitur mesin: 1. Mesin iki nganggo tutup skru torsi sing tetep, dilengkapi piranti geser otomatis, kanggo nyegah karusakan tutup. 2. Isi pump peristaltik, ngukur tliti, manipulasi sing trep ...
Waca Luwih
10ml 15ml 30ml e-Cairan tetes botol tetes ngisi mesin capping

10ml 15ml 30ml e-Cairan tetes botol tetes ngisi mesin capping

Karakteristik 1.Bagian sing ngubungi cecair yaiku baja tahan karat SUS316L lan liya-liyane yaiku baja stainless steel SUS304 2.Masukkan papan turper feeder, biaya / ruang sing efektif 3.Inggo nduweni operasi intuisi lan trep, ngukur akurat, tliti kanthi tepat 4. Kanthi jumbuh karo Produksi standar GMP lan lulus sertifikat CE 5.HS Kode: 8422303090 Parameter Teknis Utama Botol Terapi 5-200ml Kapabilitas Produktif 30-50pcs / min Pengatus Tuntutan 0-1% Stopper Kualifikasi ≥99% tutup kualifikasi Masang ≥99% Kualifikasi ...
Waca Luwih
10ml 15ml botol mata 30ml nyelehake mesin ngisi / mesin capping Isi e-Cairan

10ml 15ml botol mata 30ml nyelehake mesin ngisi / mesin capping Isi e-Cairan

I. Pambuka: Mesin utamane ditrapake kanggo ngisi tetes mata kanggo botol plastik bunder lan botol kaca digawe saka macem-macem bahan. Iki dipanggonke lan sijine cap lan sijine gabus kanthi mbagi plate sing diwenehake kanthi mekanisme indeksasi akurasi kanthi dhuwur kanthi plat divisi cam sing diwenehake kanthi mekanisme indeks akurasi kanthi kamera sing misah. Pemicu kamera nyepetake kosine nggawe stasiun cap-clamping ...
Waca Luwih