Mesin Isi Asam

Mesin otomatis Asid Pengisi nggunakake teknologi canggih, personel lan teknis dening perusahaan kanthi mandhiri khusus kanggo ngrampungake cairan lan capping. Isi mesin kasebut bisa digunakake kanggo pompa suntikan suntikan tahan asam, kontrol PLC, akurasi pengisi sing cukup tinggi, gampang nyetel skop pengisian, metode capping kanthi nggunakake bantalan torsi terus, slip otomatis, proses capping ora ngrusak materi, kanggo njamin efek packing. Desain mesin cukup, dipercaya, gampang dioperasi lan njaga, kanthi tundhuk karo syarat GMP.

Fungsi lan ciri

  • Isi batré awal
  • Sistem metum volumetrik presisi dhuwur
  • PLC ngontrol proses pangisi kanthi otomatis
  • Telu sirah lan sirah kaping pindho (utawa luwih sirah) kasedhiya
  • Jumlah asam luwes ing menu panel operator
  • Pangowahan cepet
  • 100% asam tahan
  • Conveyor karo pedoman baterei sing bisa diatur- lan sistem mandeg
Isi botol vial asam urat lan mesin capping

Isi botol vial asam urat lan mesin capping

Isi botol vial asam urat lan mesin capping cocok kanggo produksi bathi saka antibiotik, botol obat biokimia, pewarna rambut lan produk liyane sing mbutuhake sealing aluminium tutup, tutup otomatis tutup. Parameter teknis utama: Sumber daya 380V 3 fase (bisa disesuaikan) Konsumsi daya 0.65KW diameter sing cocog 22mm, 24mm, 30mm ngasilake kacepetan 120 botol / min Isi akurasi ≤ ± 1% Ukuran 1900 × 950 × 1450 mm Karakteristik. kontak Cairan ...
Waca Luwih
mesin ngisi cairan sing bisa ngilangi asam

mesin ngisi cairan sing bisa ngilangi asam

Pambuka: Mesin ngisi seri iki, nganggo sistem operasi layar Sentul PLC majeng, gampang banget; Adol motor servo nyetop pompon baja stainless steel kelas tinggi, polesan batin, stainlessins, anti-karat, tahan lama, kanthi tliti kanthi tliti. Mesin ngisi seri iki bisa dilengkapi karo macem-macem kepala kanggo ngisi permintaan pelanggan, bisa digunakake kanthi masing-masing, lan uga bisa nyambut gawe kanthi otomatis botol unscrambler, ...
Waca Luwih
Sabun cair mesin pengisi sabun cair

Sabun cair mesin pengisi sabun cair

Kita minangka produsen profesional kanggo mesin ngepak kosmetik lan mesin pengisi Cairan botol cilik, mesin anteng sing bisa tekan standar Jerman, muga-muga sampeyan bisa ndeleng sampeyan. Nozzles Isi: 1-16Nas Kapabilitas Produksi Nozzles: 800 -5000Bottles Per Hour Isi Isi: 100-500ml, 100ml tp 1000ml Daya: 2000W, 220VAC akurasi: ± 0.1% Dipandu: Panasonic Servo Motor ...
Waca Luwih
Costomic 2 Heads Semi otomatis Mesin Pengisi Cairan

Costomic 2 Heads Semi otomatis Mesin Pengisi Cairan

* About Us Shanghai NPACK Equipment Equipment Co, Ltd minangka perusahaan ilmiah sing duwe spesialisasi ing riset, pangembangan, produksi lan manajemen mesin kosmetik, panganan lan farmasi, ngisi mesin lan mesin kemasan. Perusahaan kita duwe peralatan mesin lengkap, aliran teknologi sing sampurna, tenaga teknis sing kuat, pangembangan produk lan kemampuan desain uga pengalaman produksi sing sugih. Perusahaan kita njupuk ...
Waca Luwih
GMP CE ISO Certificate mesin ngisi pupuk cairan asam humic

GMP CE ISO Certificate mesin ngisi pupuk cairan asam humic

Spesifikasi: 1.Item Jeneng: Mesin pupuk cairan asam humic 2.Driven Tipe: motor servo 3. Ketepatan ngisi: 100-5000ml 4. Kecepatan pengisi: 800 -5000Bottles Per Hour 5.Material: 304 SUS 6.Application: kosmetik, panganan , industri farmasi, kimia lan jamban 7.Mapisi Kapasitas: Keluli tahan karat 304L 8. Daya: AC220V; 50Hz (bisa disesuaikan) 9. Bobot bobote: 930kg 10. Ukuran ukuran: 1600X1600X2200 (mm) 11.Warranty wektu: 1 taun Deskripsi Produk: ...
Waca Luwih