Mesin Pengisi Lube

Mesin iki dirancang lan dikembangake dening perusahaan, jinis pengisian piston, kanthi ngisi kanthi cepet lan ngisi alon-alon, luwih dhisik ngisi kanthi cepet, nalika volume pangisi meh tekan nilai sadurunge, mula bakal ngisi alon supaya tliti tliti. kacepetan dhuwur lan presisi sing dhuwur. kanthi sistem kontrol layar PLC lan tutul, gampang digunakake lan njaga. mesin iki bisa digunakake ing ngisi cair lan viskositas sing dhuwur. utamane ing minyak mesin, lenga motor lan ngisi lube.

Pengalaman sing saya suwe nyatakake awake dhewe kanthi linuwih lan produktivitas solusi kemasan. Teknologi pangisi kita minangka conto sing apik. Efek suhu ing minyak lube beda-beda gumantung saka siji minyak liyane: Variasi suhu nganti 10 ° C bisa nyebabake variasi volume luwih saka 9,5 ml kanggo 1l. Mula, penting kanggo nduwe pangerten minyak sing kudu diisi lan supaya bisa diisi solusi sing pas.

Mesin ngisi nggunakake antarmuka operator layar sentuh LCD, sistem kontrol sing bisa diprogram PLC, nggunakake wektu pengisi level cair kanggo entuk pangisi pemetaan beda. Struktur prasaja, botol gedhe, ngganti wujud botol tanpa kudu ngganti aksesoris, sampeyan bisa nyetel. Digunakake kanthi umum ing cairan oral, disinfectant, jus buah, kecap, cuka, pestisida, bahan kimia, pencuci, pelumas lan kosmetik kayata ngisi cair. Ketepatan pangukuran, ora ana umpluk, ora netes. Bisa ditrapake kanggo 40-1000ml macem-macem bentuk botol (kalebu botol sing wujud) isi.

1, desain panggunaan paket lini menyang botol, kanthi cara botol, supaya ekspansi fungsi ngisi, kabeh jinis kontaner, bisa diisi kanthi efektif.

2, pilihan katup pengisi gas maju internasional kanggo mesthekake yen ora ana proses pangisi, ora ulang taun.

3, dhukungan piranti lunak PLC sing kuwat, bisa nggayuh operasi pengisian sing apik.

4, antarmuka sing ramah-mesin, saéngga operasi ing layar warna tutul.

Grosir Mesin Pengisi Minyak Lube otomatis

Grosir Mesin Pengisi Minyak Lube otomatis

Mesin capping otomatis e Cairan kanthi otomatis kanggo rokok elektronik, tabung mikro lan botol cilik, iku mesin komplek cairan peristaltik kompak dhuwur lan bisa disesuaikan. Mesin capping otomatis e Cairan otomatis iki bisa cocog karo dispensasi botol kanthi otomatis, ngisi e-Cairan menyang tabung rokok lan botol elektronik. Sistem kanthi aseptically lan tepat ngisi 5ml standar, ...
Waca Luwih
Otomatis mesin botol jarum lenga pistol kanthi otomatis 1-5L

Otomatis mesin botol jarum lenga pistol kanthi otomatis 1-5L

Seri iki, mesin panganan minyak sing bisa diowahi otomatis kanggo botol ngadopsi ngawula sistem ngawut-awut supaya bisa nggawa silinder piston.Ing digunakake ing Food, Chemical, Medical, Kosmetik, industri Agrokimia, ditrapake kanggo ngisi cairan, utamane kanggo viskositas dhuwur lan cairan sing akeh banget. , kayata: Minyak, Saos, Ketchup, Madu, Shampoo, Minyak Pelincir Losyen, lsp. Lan cocog kanggo tong, balang lan botol ...
Waca Luwih
Mesin ngisi minyak minyak

Mesin ngisi minyak minyak

Mesin isi minyak lube, kanggo kemasan bahan kimia lan bungkus minyak 1-5L, mesin gabungke ngisi lan capping, bisa ngisi minyak masak, senggol, tempel, sambel, lan cairan kenthel liyane. Baris produksi panganan lan lenga bisa ngolah macem-macem botol sing nyekel kurang saka 5L lan fungsi minangka baris produksi lengkap karo conveyor, label, fill, sealing, ...
Waca Luwih
Teknik minyak pelumas otomatis / pelumas kanthi otomatis

Teknik minyak pelumas otomatis / pelumas kanthi otomatis

Minyak pelumas minyak / minyak pelumas otomatis iki digunakake kanggo pirang-pirang bahan, kayata banyu, sampo, minyak masak, minyak motor lsp. Iki cocog kanggo botol kaca lan botol plastik. Kapasitas ngisi bisa diatur, volume pangisi bisa beda-beda saka 100-5000ml kanthi nyetel pompa piston. Garis iki diwenehake kanthi penyesuaian kecepatan frekuensi tanpa langkah, kacepetan produksi bisa dikontrol.High Akurasi otomatis ...
Waca Luwih
Harga pengiriman mesin pelumas minyak wijian otomatis mesin pelumas kanthi otomatis

Harga pengiriman mesin pelumas minyak wijian otomatis mesin pelumas kanthi otomatis

Pambuka Mesin mesin minyak pelumas minyak sawit mesin pelat otomatis kanthi otomatis digawe khusus kanggo kabeh jinis kelikatan lan bahan cair semi, kayata bahan cuci, sinetron cair, mesin cuci piring lan minyak kekacoan. Kabeh bagean sing dihubungi karo materi sing diisi iku baja stainless steel sing bermutu. Mesin kasebut nganggo pompa piston kanggo diisi. Kanthi nyetel pompa posisi, bisa ngisi ...
Waca Luwih
Cairan mesin pangisi otomatis kanggo minyak pelumas minyak

Cairan mesin pangisi otomatis kanggo minyak pelumas minyak

Jeneng Produk: Mesin Pengisi Otomatis <1> Konfigurasi: Perancis Sinde PLC, layar tutul cerdas Schneider, kendali voltase low-Schneider, komponen pneumatik penumpang Taiwan Yade. <2> Karakteristik: Mesin pengisi khusus 100ML-5L kanggo mesin pelumas, 6-10 larik sing padha. Pompa timbangan kacepetan kanthi tekanan kaping pindho ndhuwur duwe kaluwihan kacepetan Isi kanthi cepet, tliti pengisi sing dhuwur lan operasi sing luwih stabil. Saben ...
Waca Luwih
Mesin produksi minyak lube jinis mesin lapisan

Mesin produksi minyak lube jinis mesin lapisan

Pambuka Produk: Mesin iki nganggo kontrol Siemens layar tutul PLC, Sampeyan nganggo formulir pengisian piston. Tank bahan nozzle Isi lan nutul materi partikel sing cair yaiku USU304 Teflon lan POM. Lan duwe piranti protease supaya mesin bakal mandheg lan weker yen kurang bahan. Aplikasi: saos bobot, salsas, gaun salad, krim kosmetik, sampo abot, gel, lan kondisioner, tempel ...
Waca Luwih