Minyak Pengisi Minyak Mustard

Cocog kanggo produk bunder utawa cylindrical sing bisa diangkut kanthi vertikal.Sepakatan label kanthi tliti, meja kerja, rapi, ora kerut, gelembung, tingkat berkualitas bisa 99% .Nalika ora duwe label, nduweni fungsi akun, Laras ing ruang lingkup tartamtu yen produk lan ukuran label beda-beda, Mesin sing gampang dienggo, bisa dicocogake karo printer kode pita, unscramble botol, meja turn, printer inkjet ect.

Mesin masak Minyak Masak cocog kanggo ngisi lan nutup segel 500ml-5Lit. Botol, kaleng Cocog kanggo ngisi minyak sing digunakke, pangisi minyak sawi, pangisi minyak sayur, pangisi minyak sing saring lan sapanunggalane Pengisi online karo tutup sealing Bahan Pengisi Minyak Uga cocog kanggo ngisi Tanduran Minyak Mustard 15Kg. Mesin iki dikenal minangka mesin pengisi minyak zaitun, mesin pengisi minyak laut, mesin pengisi minyak bunga, mesin pengisian minyak sawi, mesin pengisi minyak katun, mesin pengisi minyak, mesin mesin minyak, mesin minyak sing wis dirampung, mesin pengisi minyak soya .

CIRI:

  • Mesin kasebut bisa dilengkapi karo meter aliran magnetik utawa massa lan basis pompa gear, gumantung saka konduktivitas produk
  • Kemampuan kanggo ngisi macem-macem ukuran kontainer
  • Kebersihan lan reresik sing gampang
  • Sistem Kontrol PLC Mitisubishi karo layar tutul
  • Pilihan volume lan resep resep saka layar tutul
  • Wektu paling sithik mudhun antarane ganti lan cairan
  • Botol - Ora ana alat keamanan sing ngisi
  • Jenis nyilem ngisi muncung, ora ana tumpahan cair menyang botol lan conveyor sing resik
  • Sensor Photocell (merek SICK Jerman)
  • Ngisi jangkoan 250ml nganti 25 Ltr kanthi model sing beda
  • 2 pangisi sirah menyang 16 model pangisi sirah bisa ditemokake
Minyak Sayuran Minyak Zaitun Minyak Esensial Mustard Minyak Wangi Mustard

Minyak Sayuran Minyak Zaitun Minyak Esensial Mustard Minyak Wangi Mustard

Fitur produk: Garis kanthi struktur sing gampang & cukup, tliti kanthi tliti, operasi sing trep lan desain manungsa luwih cocog karo modern. Digunakake sacara umum ing farmasi, kimia saben dina, panganan lan industri khusus. Iki minangka piranti sing cocog kanggo ngisi jumlah kuantitatif cair lan minyak wangi sing dhuwur. Garis linear bisa nyambung karo feeder cap lan mesin mesin capping ...
Waca Luwih
Lengkap Otomatis Pengebum Minyak Sawit Minyak Sawit Minyak

Lengkap Otomatis Pengebum Minyak Sawit Minyak Sawit Minyak

Pambuka Ringkesan --- Mesin Pengisi Minyak Ngisi Minyak Adaptasi SIEMENS (Siemens) Jerman asli kontrol ClC kanggo njamin stabilitas kinerja sistem. Pilih listrik sing diimpor, komponen kontrol pneumatik, kanthi kinerja sing stabil. Sistem deteksi fotoelektrik ngetrapake produk Jerman, kanthi kualitas sing bisa dipercaya. Piranti anti-bocor sing utama njamin ora ana bocor sing ana sajrone produksi. Kanggo kiriman langkah-langkah, ...
Waca Luwih
Minyak Cairan jarum 10 jarum jarum otomatis

Minyak Cairan jarum 10 jarum jarum otomatis

Katrangan mesin ngisi botol otomatis otomatis: Mesin iki kasedhiya kanggo ngisi botol persagi lan botol bunder. Mesin ngisi nganggo pompa baja tahan karat 316L pompa kanthi jumlah kuantitatif. Gampang ngresiki. Bisa kanggo nyandhang lan nyuwek. Ana gasket O-ring lan segel ing pompa, saengga ora ana kekurangan, lan aja najis cairan ...
Waca Luwih