Mesin Pengisi Minyak Masak

Produk lenga sing bisa dienggo kayata minyak klapa lan kacang kudu mbutuhake macem-macem jinis peralatan pangisi minyak sing bisa ditrapake adhedhasar ketebalan sing. NPACK nggawa akeh mesin kemasan cairan sing ditrapake kanggo minyak sing bisa diombe bungkus lan akeh liyane banyu sing tipis kanggo produk cair sing luwih kenthel. We nawakake macem-macem mesin ngisi bebarengan karo peralatan liyane kayata conveyor, cappers, lan label kanggo nggawe pemasangan kemasan sing lengkap sing nyedhiyakake efisiensi.

Pangukuran sing tepat: Sistem kontrol servo kanggo njamin manawa total bisa tekan posisi piston tetep.

Isi kacepetan sing bisa diowahi: Ing proses pangisi, nalika cedhak volume target target kanggo entuk kacepetan alon bisa ditrapake nalika ngisi, kanggo nyegah polusi botol limpahan cairan.

Laras trep: Ganti ngisi spesifikasi mung ing layar tutul sampeyan bisa ngganti paramèter, lan kabeh pangisi kaping pisanan bisa diganti.

Mesin pangisi minyak masak bisa nyambung karo garis pengisi, lan utamane cocog kanggo cairan kelikatan. Nganggo desain terintegrasi, nggunakake komponen listrik berkualitas tinggi kayata PLC, saklar fotoelektrik, layar tutul lan stainless steel kanthi kualitas tinggi, bagian plastik. Mesin iki kualitas apik. Operasi sistem, penyesuaian sing trep, antarmuka mesin mesin sing ramah, panggunaan teknologi kontrol otomatis sing maju, supaya bisa ngisi cecair tliti kanthi tliti.

Karakter Utama:

1. Piranti kontrol aliran saben kepala ngisi bebas dhewe-dhewe, pangaturan tliti banget trep.

2. Materi bagean kontak materi mesin bisa nggunakake bahan kelas panganan miturut fitur produk, selaras karo standar GMP.

3. Kanthi ngisi reguler, ora ana botol tanpa isi, ngisi jumlah / fungsi penghasilan produksi dll.

4. Pangopènan sing trep, ora butuh alat khusus.

5. Nggunakake netes sirah sing kurang, ora bocor.

mesin ngisi minyak

minyak 5 liter botol mesin ngelas, mesin isi minyak masak botol

Mesin pangisi piston bisa digandhengake karo garis pengisi, lan utamane cocog kanggo cairan keluwesan.Ia milih desain terintegrasi, nggunakake komponen listrik berkualitas tinggi kayata PLC, switch photoelektrik, layar tutul lan stainless steel kanthi kualitas tinggi, bagian plastik. Mesin iki kualitas apik. Operasi sistem, pangaturan sing trep, antarmuka wong-mesin antarmuka, panggunaan teknologi kontrol otomatis sing canggih, supaya ...
Waca Luwih
Minyak Sayuran Minyak Zaitun Minyak Esensial Mustard Minyak Wangi Mustard

Minyak Sayuran Minyak Zaitun Minyak Esensial Mustard Minyak Wangi Mustard

Fitur produk: Garis kanthi struktur sing gampang & cukup, tliti kanthi tliti, operasi sing trep lan desain manungsa luwih cocog karo modern. Digunakake sacara umum ing farmasi, kimia saben dina, panganan lan industri khusus. Iki minangka piranti sing cocog kanggo ngisi jumlah kuantitatif cair lan minyak wangi sing dhuwur. Garis linear bisa nyambung karo feeder cap lan mesin mesin capping ...
Waca Luwih
Mesin Pengisi Minyak Botol Minyak Berkualitas Tinggi

Mesin Pengisi Minyak Botol Minyak Berkualitas Tinggi

Deskripsi Product Minyak Mesin Pengisi Minyak Berkualitas Tinggi Minyak Botol Pengisi Botol Minyak ngetrapake kontrol sing bisa diprogram nganggo PLC, kanthi sistem antarmuka mesin mesin sentuhan layar LCD, parameter aliran jinis tekanan atmosfera, ngontrol wektu ngisi lan bisa ngerteni macem-macem pangukuran beda. Peralatan iki nduweni struktur sing gampang, botol ukuran lan umum, ngganti wujud botol tanpa ngganti aksesoris, bisa uga ...
Waca Luwih
Mesin masak minyak saos minyak kanthi senggol madu ngisi mesin capping

Mesin masak minyak saos minyak kanthi senggol madu ngisi mesin capping

Mesin iki minangka bagean utama ing garis produksi cairan, utamane digunakake kanggo ngisi 10 ~ 1000ml, topi feeder, capping. Ukur lurus menehi, ngisi linear pompa 4/6/8/16, antarmuka layar tutul, kontrol frekuensi. Lan nduweni fungsi kekurangan botol, ora ana botol, tutup, lan sapiturute, otomatisasi sing dhuwur. Isi ora bocor cairan, getaran elektromagnetik kanggo nutupi feed, dilengkapi ...
Waca Luwih