Isi minyak masak botol cilik lan capping mesin label

oil 5 liter bottle filling machine, small bottle cooking oil filling and capping labeling machine

Filling samples

This edible oil filling machine is sutable for oil filling. It is also widely used for viscous liquids such as jam, syrup, tomato sauce, honey etc.

Isi minyak masak botol cilik lan capping mesin label

Ing mesin pangisi piston can be connected with filling line,and mainly suitable for viscosity liquids. It adopts integrated design, using high quality electrical components such as PLC, a photoelectric switch, touch screen and high quality stainless steel, plastic parts. This machine is good quality. System operation, convenient adjustment, friendly man-machine interface, the use of advanced automatic control technology, in order to achieve a high precision liquid filling.

Ana kaluwihan kaya ing ngisor iki:

a. Skop pengisian gedhe saka 100-5000ml. yen sampeyan butuh volume luwih saka 5L, kita uga bisa nggawe.

b. with high filling precision of ±0.5 ml

c. Isi volume diatur kanthi pangukuran nyata, lan iki minangka kontrol kontrol PLCdisplay digital.

d. Pria kanggo gampang, gampang dijaga kanthi murah regane.

e. Pengisi ora duwe sistem tanpa botol. Pengisi duwe sistem kontrol gulung sing ngindhari bocor lenga.

f. Angkat kiriman skru bal.

g. Piranti posisi cangkeme botol ora bisa nyisihake katup pangisi.

h Cairan utawa kanthi otomatis, tanpa campur tangan manual.

Rincian

Parameter Produk

Range Isi: 100-5000ml
Output: 1200 bottles per hour
Ukuran Ukuran: 99,8%
Botol sing Bisa Ditrapake: 40-100mm
Dhuwur Botol sing bisa ditrapake: 70-300mm
Tekanan Udara: 0.6-0.8Mpa
Daya: 2KW
Listrik: AC380V, telung tahap
Ukuran: 1800x1300x2150mm

Layanan Kita

Sajrone produksi: kita bakal kerjo bareng karo panuku lan nganyari proses manufaktur lan status kanggo para panuku, lan kita bakal ngajak para panuku teka kanggo nyoba mesin nalika barang wis rampung ing pabrik kita, yen panuku mikir ora apa-apa, kita bakal ngatur pengiriman; utawa kita bisa njupuk video tes lan dikirim menyang panuku, tujuane supaya panuku bisa mriksa mesin kasebut.

Sawise dodolan: Kita bakal ngirim teknisi ing luar negeri, komisi, lan latihan operator; Periode babar pisan 12 wulan, ing wektu iki, kita nyedhiyakake bagean gratis kanggo panuku uga dhukungan teknis sing dibutuhake. Ora ana garansi babar pisan, kita menehi dhukungan teknis gratis, lan rega regane.

Layanan conto:

1. Kita bisa ngirim video saka mesin sing mlaku.

2. You are welcome to come to visit our company,and see the machine running in our factory, we can pick you up from the station near our city.

3. If we get the permission of the customer who has brought the machines from us, we can tell you our customers' contact imformation, you can go to vist their factory.

Layanan khusus

1. We can design the machines according your requirements(materil, power, filling type, the kinds of the bottles, and so on), at the same time we will give you our professional suggestion, as you know, we have been in this industry for many years.

2. We can offer free technical support and consultation such as design your factory, draw the factory layout and so on.