Mesin Pengisi Botol 30ml

Aplikasi:

Mesin pangisi botol 30ml utamane digunakake kanggo lenga rokok elektronik, tetes mata, minyak penting, polish kuku, bayangan mripat lan produk liyane kanthi otomatis produksi produksi otomatis.

Fitur kinerja:

1. Aliran kerja: ngeculake botol → cuci botol (opsional) → ngisi → nambah tetes / (nambah plug, nambah topi) → label caket → label pelekat diri → percetakan pita (opsional) → nyuda label lengen lengan (opsional) → percetakan inkjet (opsional ) → ngempalaken botol (opsional) → karton (opsional).

2. Mesin iki nggunakake lengen mekanik kanggo ngawut-awut tutup, dilengkapi alat geser otomatis, kanggo nyegah karusakan saka tutup.

3. Pompa peristaltik utawa pompa ukur, ukuran pangukuran, gampang dikendhaleni.

Yen nggunakake pompa piston, nalika bedane volume pangisi akeh, awak pompa sing cocog kudu diganti.

Yen nggunakake pompa Peristaltik, mesin bisa nyetel volume isi ing layar tutul, lan yen botol ora cukup, mesin bakal mandheg ngisi kanthi otomatis, supaya ora sampah.

4. Sistem ngisi duwe piranti nyedhot / anti-netes.

5. Tampilan layar tutul warna, sistem kontrol PLC, ora ana botol tanpa isi (mung pompa peristaltik) / ora nambah plug / ora tampil.

6. Garis kabeh kompak, kecepatan tinggi, otomatisasi dhuwur, simpen biaya tenaga kerja.

7. Unsur listrik utama diadopsi merek terkenal manca.

8. Nihan mesin digawe saka stainless steel 304, gampang di resiki, mesin, nyukupi syarat GMP.

10ml 30ml 50ml Botol Kaca Botol Kosmetik Pengisi Minyak Botol Kosmetik

10ml 30ml 50ml Botol Kaca Botol Kosmetik Pengisi Minyak Botol Kosmetik

Aplikasi Produk Sistem metrik E-Cairan bisa saka piston nganti peristaltik. Sistem pengisian kita nawakake macem-macem pilihan: saka mesin semi-otomatis menyang skalable, agen otomatis cair lan agen tingkat level otomatis, pangisi, capping, lan label laba. Kita uga bisa nawakake garis lengkap kalebu mesin label label stiker, label lengan mesin lan mesin karton. SPESIFIKASI KANGGO E LIQUID FILLING MACHINE Model np-2 np-4 Iki ...
Waca Luwih
5 ~ 30ml mesin isi botol minyak penting

5 ~ 30ml mesin isi botol minyak penting

Mesin iki minangka bagean utama garis pengisi Cairan. Digunakake utamane kanggo ngisi, (plugging), ciplok mata, minyak penting, e-cairan lan e-jus. Iki nganggo line conveying linear, lan pump peristaltic utawa piston, plug feeder otomatis lan tutup njaba, antarmuka layar sentuh, frekuensi kontrol, lan ora ana botol tanpa ngisi lan ora ana fungsi plug, ngisi tanpa bocor ...
Waca Luwih
10ml 15ml 30ml e-Cairan tetes botol tetes ngisi mesin capping

10ml 15ml 30ml e-Cairan tetes botol tetes ngisi mesin capping

Karakteristik 1.Bagian sing ngubungi cecair yaiku baja tahan karat SUS316L lan liya-liyane yaiku baja stainless steel SUS304 2.Masukkan papan turper feeder, biaya / ruang sing efektif 3.Inggo nduweni operasi intuisi lan trep, ngukur akurat, tliti kanthi tepat 4. Kanthi jumbuh karo Produksi standar GMP lan lulus sertifikat CE 5.HS Kode: 8422303090 Parameter Teknis Utama Botol Terapi 5-200ml Kapabilitas Produktif 30-50pcs / min Pengatus Tuntutan 0-1% Stopper Kualifikasi ≥99% tutup kualifikasi Masang ≥99% Kualifikasi ...
Waca Luwih
10ml 15ml botol mata 30ml nyelehake mesin ngisi / mesin capping Isi e-Cairan

10ml 15ml botol mata 30ml nyelehake mesin ngisi / mesin capping Isi e-Cairan

I. Pambuka: Mesin utamane ditrapake kanggo ngisi tetes mata kanggo botol plastik bunder lan botol kaca digawe saka macem-macem bahan. Iki dipanggonke lan sijine cap lan sijine gabus kanthi mbagi plate sing diwenehake kanthi mekanisme indeksasi akurasi kanthi dhuwur kanthi plat divisi cam sing diwenehake kanthi mekanisme indeks akurasi kanthi kamera sing misah. Pemicu kamera nyepetake kosine nggawe stasiun cap-clamping ...
Waca Luwih
Rega 10ml 30ml 60ml lan mesin ngisi cairan unicorn rokok

Rega 10ml 30ml 60ml lan mesin ngisi cairan unicorn rokok

Aplikasi Product Cocog kanggo kabeh jinis botol plastik, botol kaca, gendul bunder, botol rata. Digunakake utamane kanggo ngisi otomatis, plug lan capping minyak eliquid, cairan lisan, tetes mata, polish kuku, bayangan mata, minyak wangi, minyak esensial, deodoran, alkohol lan produk Cairan liyane. Fitur Utama 1) Tutul layar lan sistem kontrol PLC, gampang dikendhaleni lan ngontrol. 2) Isi pump peristaltik, metering akurat, ora ana bocor cair. 3) Ora ana botol, ...
Waca Luwih