Mesin Pengisi Minyak Minyak

Mesin iki uga dikenal minangka mesin ngisi minyak mesin, mesin kemasan minyak mesin, mesin ngisi minyak motor, pengisi lube, pengisi minyak lube, mesin pengisi lube, pengisi minyak motor, mesin pengisi minyak motor, mesin pengisian minyak motor, mesin pengisian minyak motor

Kita nawakake mesin ngisi minyak sing enak & garis pengisi Cairan sing cocog kanggo macem-macem produk minyak lan cairan kaya minyak pelumas, minyak motor, minyak es, minyak mesin, minyak masak, lenga sabun cair etc.

NPACK minangka produsen mesin sing terkenal, eksporter lan supplier ing China, nyedhiyakake macem-macem jinis sistem pangisi kanggo macem-macem produk.

Sistem pangisi minyak - digunakake kanggo ngisi botol plastik lan kaca, wadhah logam.

Mesin ngisi minyak ditrapake kanggo ngisi kabeh jinis minyak kaya minyak sing enak, minyak masak, minyak rambut, minyak penting, minyak sayur, minyak pelumas, mesin & minyak motor.

Operasi Proses

Tabel giliran ing feed ngirim botol siji-siji menyang conveyor SS sing obah. Botol mlebu menyang titik pangisi liwat conveyor SS. Isi Nozzle Isi volume volume Cairan menyang botol. Blok dosis bolt hexagonal ngidini nggunakake macem-macem volume isi kanthi gampang kanthi nggunakake wektu minimal.

Drive utama kasusun saka kotak gear sing didorong motor AC & liwat kontrol AC Frekuensi. Kacepetan bisa disetel ing syarat-syarat botol saben menit. Drive conveyor kasusun saka motor gear garan hallow sing dikontrol dening drive frekuensi AC. Tombol tombol bisa nyetel kacepetan conveyor.

Botol kapenuhan sing nganggo ing sabuk conveyor lan panganan ing roda lintang ing feed dening cacing ing feed.

Nalika obah lintang ing feed, botol njupuk tutup siji-siji saka pangiriman pesen. Kepala pengedap puteran sing mudhun terus gulu botol kanthi tekanan sing dikarepake.

Pengedap rampung kanthi cara sing diprogram, katup kapital rampung kanthi mekanik kanthi cara tanpa puteran, kanggo ngarahake tutup kanthi bener menyang bisu, nalika krut wis diisi drive putus sing ora bisa diluncurake bakal diluncurake, mula , ora ana kemungkinan ngrusak tutup.

Rolling sealing kedadeyan amarga sirah panyegel sing puteran lan mindhah gerakan pengedap & benang gulung amarga cam sealing. Botol sing disegel dibuwang dening roda bintang sing ana ing conveyor.

Isi botol sing wis diisi lan disegel maju menyang mesin label kanggo operasi luwih.

Rega paling apik mesin ngisi minyak mesin 5-100ml

Rega paling apik mesin ngisi minyak mesin 5-100ml

Garis lurus otomatis mesin pangisi kanthi tliti kanthi otomatis, mesin iki mesin ngisi lurus. Iki cocog kanggo ngisi mesin ngisi minyak nganggo botol kaca bunder lan botol plastik kanthi maneka warna. Prinsip ngisi yaiku liwat layar tutul kanggo nyetel volume ngisi PLC lan kacepetan isi, sawise konversi nomer pulsa PLC lan tingkat pulsa yaiku ...
Waca Luwih
Otomatis mesin botol jarum lenga pistol kanthi otomatis 1-5L

Otomatis mesin botol jarum lenga pistol kanthi otomatis 1-5L

Seri iki, mesin panganan minyak sing bisa diowahi otomatis kanggo botol ngadopsi ngawula sistem ngawut-awut supaya bisa nggawa silinder piston.Ing digunakake ing Food, Chemical, Medical, Kosmetik, industri Agrokimia, ditrapake kanggo ngisi cairan, utamane kanggo viskositas dhuwur lan cairan sing akeh banget. , kayata: Minyak, Saos, Ketchup, Madu, Shampoo, Minyak Pelincir Losyen, lsp. Lan cocog kanggo tong, balang lan botol ...
Waca Luwih
5 Liter Piston Auto Mobil Lubricating Grease Motor Engine Car Gear Lubricant Oil Fining Machine Pengisi

5 Liter Piston Auto Mobil Lubricating Grease Motor Engine Car Gear Lubricant Oil Fining Machine Pengisi

Mesin Pengisi Minyak lan Pembungkus jinis kayata wiwit wiwit, unscrambler botol, reresik botol, pangisi produk, capping botol, label, nganti pungkasan bungkus, sealing, kemasan. Iku sistem kanthi otomatis mung kudu pengawas supaya bisa nonton baris lengkap kanthi otomatis. Biaya tenaga kerja sing disimpen lan efisiensi produksi produksi sing apik. Ana akeh model sing bisa ngisi macem-macem ukuran ...
Waca Luwih
Harga pengiriman mesin pelumas minyak wijian otomatis mesin pelumas kanthi otomatis

Harga pengiriman mesin pelumas minyak wijian otomatis mesin pelumas kanthi otomatis

Pambuka Mesin mesin minyak pelumas minyak sawit mesin pelat otomatis kanthi otomatis digawe khusus kanggo kabeh jinis kelikatan lan bahan cair semi, kayata bahan cuci, sinetron cair, mesin cuci piring lan minyak kekacoan. Kabeh bagean sing dihubungi karo materi sing diisi iku baja stainless steel sing bermutu. Mesin kasebut nganggo pompa piston kanggo diisi. Kanthi nyetel pompa posisi, bisa ngisi ...
Waca Luwih
Mesin produksi minyak lube jinis mesin lapisan

Mesin produksi minyak lube jinis mesin lapisan

Pambuka Produk: Mesin iki nganggo kontrol Siemens layar tutul PLC, Sampeyan nganggo formulir pengisian piston. Tank bahan nozzle Isi lan nutul materi partikel sing cair yaiku USU304 Teflon lan POM. Lan duwe piranti protease supaya mesin bakal mandheg lan weker yen kurang bahan. Aplikasi: saos bobot, salsas, gaun salad, krim kosmetik, sampo abot, gel, lan kondisioner, tempel ...
Waca Luwih
botol mesin minyak otomatis motor ngisi mesin capping nganggo sertifikat GMP

botol mesin minyak otomatis motor ngisi mesin capping nganggo sertifikat GMP

Mesin iki digawe khusus kanggo kabeh jinis keluwesan / cairan ing industri panganan, industri kimia lan komoditas, kayata minyak mesin, minyak motor, salad, gel cuci tangan, minyak klapa, saus kacang, wijen, sampo, sabun cair, minyak mesin , minyak lenga, minyak masak, saos tomat, wedang, minyak es, minyak sayur, madu, saus lada, butter kacang, yogurt, jus, minuman lan sapanunggalane kabeh sing dihubungi karo cairan / saus yaiku stainless steel. nganggo pompa piston kanggo ngisi. Kanthi nyetel pompa posisi, bisa ngisi kabeh botol ing mesin siji, kanthi cepet lan tliti kanthi dhuwur. Utama ...
Waca Luwih