Mesin Pengisi Minyak Penting

Produk minyak wangi lan minyak esensial asring ngeculake peralatan sing bisa ngirim produk kanthi dosis sing sithik kanthi level pangisi visual. Fortunatly NPACK nawakake macem-macem solusi kanggo proyek dosis cilik, meduim, lan gedhe lan bisa accomdate macem-macem jinis kontainer. Yen sampeyan duwe minyak wangi utawa minyak penting ing salah siji standar kontaner khusus, iki minangka bagean kanggo sampeyan.

Pengrajin, distiller, herbalist, petani, koperasi utawa laboratorium saka industri minyak penting kabeh duwe kebutuhan umum: kahanan hidrolat lan / utawa karangan alam nalika ngormati akeh larangan saka sektor sing diatur banget. Kanggo nyukupi kebutuhan kasebut, NPACK ngasilake mesin labeling, mesin ngisi utawa garis lengkap kanthi sampurna kanggo produsen minyak penting.

Yen garis produksi minyak penting mbutuhake peralatan pangisi daya Cairan anyar, NPACK nggawa produk sing diisi kanggo ngisi lan kemasan minyak esensial lan akeh produk cair liyane. Baris produk kalebu pilihan mesin ngisi, lem, label, lan conveyor. We nawakake model saben sing bisa menehi paket minyak penting uga akeh produk Cairan liyane sing beda viskositas tingkat.

Instal sistem mesin pangisi minyak sing lengkap

Kita bisa mbantu sampeyan ngrancang lan nginstal sistem lengkap mesin pangisi minyak esensial, bebarengan karo mesin kanggo produk liyane. Kita nawakake pangisi gravitasi sing bisa disesuaikan, pangisi kebanjiran, pangisi piston, pangisi tekanan, pangisi pompa, lan liya-liyane. Kita uga nawakake pangisi kanggo produk molten. Mesin pangisi cecair ora mung produk sing bisa ditemokake ing NPACK, nanging. Sampeyan bisa milih saka macem-macem jinis mesin liyane kanggo ngrampungake sistem kemasan cair sampeyan.

Sawise proses pengisi, sampeyan bisa nggunakake lemari kita kanggo ngetrapake tutup kanthi macem-macem ukuran kanggo kontainer, mbentuk segel udara sing nyegah nyegah bocor lan kontaminasi. Label ing inventaris kita bisa masang label khusus kanggo kontaner, kalebu label sing digawe saka kertas, mylar, lan bahan sing jelas. Sistem konveyor kanthi efisien ngeterake kontaner liwat kabeh sistem, terus kacepetan kanthi konsisten. Kabeh peralatan kita dibangun kanggo nyedhiyakake produksi cukup kanggo pirang-pirang taun, kanthi operasi sing gampang.

Solusi minyak, hidrolat lan solusi tanduran banyu '

NPACK wis ngrancang lan nggawe pabrik label lan mesin ngisi uga garis bungkus lengkap kanggo produsen minyak penting (minyak esensial lavender, mint arvensis, eucalypthus, lemon, oranye, sage, ravintsara, ylang-ylang, rosewood ...) suwene 30 taun. Mesin label adesif khusus dicocogake kanggo bokor cilik, pangisi minyak penting utawa garis kemasan sing lengkap kalebu isi minyak penting ', hydrolats utawa floral water, screwing kapital lan tip pipette, lan label label saka kaca utawa PET ... pilihan kanggo 10mL, 15mL, 20mL, 30mL, lan liya-liyane produsen minyak paling cilik lan produsen minyak penting bakal entuk manfaat saka solusi semi-otomatis nalika koperasi, distiller lan laboratorium bahan paling gedhe bakal seneng mesin otomatis lan garis kemasan lengkap.

Ngatur garis produksi kanggo meh kabeh aplikasi

Fasilitas bisa nggunakake konfigurasi lengkap mesin pangisi minyak esensial, kanthi macem-macem ukuran lan pilihan kanggo nyukupi syarat. Saben perangkat bisa nggarap kohesi supaya operasi lancar, ngidini sampeyan entuk asil sing dikarepake saka garis produksi. Peralatan kita didhekake bahan-bahan berkualitas tinggi sing bisa digunakake kanggo nggunakake wektu sing abot, mbutuhake pangopènan sing luwih asring tinimbang mesin liyane sing luwih murah. Kita bisa mbantu sampeyan ngrancang sistem pengisi Cairan khusus sing paling apik ing fasilitas sampeyan.

Tanggepan NPACK kanggo tantangan sektor

Produksi minyak esensial wis terus-terusan nganti pirang-pirang taun, sawise jeblugan aromaterapi nanging uga macem-macem panggunaan minangka komponen minyak wangi utawa panganan. Minyak penting, hidrologis lan banyu kembang oranye, lemon, lavender, mint ... sing diprodhuksi dening pemetik, herbalist, distiller, nanging uga koperasi kudu ngormati sawetara alangan sing saya tambah akeh. Sifat minyak, obligasi kanggo nampilake informasi sah ing label, ngarsane topi safety sing tahan bocah ... kabeh variabel sing kudu dipikirake nalika milih mesin ngisi, mesin label, mesin ngawut-awut utawa baris lengkap kanggo paket botol kaca penting minyak.

Bisa menehi label lan isi kontaner cilik kaya bokor 10mL, 15mL, 20mL utawa 30mL, NPACK nawakake macem-macem mesin semi-otomatis lan otomatis sing kalebu kabutuhan beda saka aktor sing beda-beda saka industri minyak penting. Isi kontes sing akurat, skru topi khusus '(topi semprot, topi pompa, topi puter ...), aplikasi semi-otomatis utawa otomatis kanggo label bungkus utawa label buku ... Kita macem-macem mesin lan keahlian ngidini kita nganalisa kabutuhan khusus. wenehi solusi sing cocog.

Entuk mesin minyak penting lan liyane kanggo sistem kemasan saiki

Yen sampeyan pengin peralatan minyak penting sing bermutu kanggo sistem lan fasilitas kemasan saiki, kita siyap mbantu sampeyan instalasi persiyapan lengkap adhedhasar syarat tartamtu aplikasi sampeyan. Sampeyan bakal bisa nemu mupangat babagan sistem sing wis dirancang kanthi khusus supaya tetep operasi ora efisien saka produksi kanggo ngirim. Kita uga nggawa peralatan kanggo aplikasi liyane, kanthi mesin sing disesuaikan adhedhasar kebutuhan pangan lan produk cairan non-panganan kabeh jinis.

Kanggo nambah sistem pangisi minyak esensial, kita uga nawakake macem-macem layanan kayata layanan lapangan, instalasi, sewa, lan layanan kamera kanthi kecepatan sing bisa mbantu pelatihan operator lan perbaikan kinerja peralatan. Kanggo pitulung karo pilihan peralatan lan konfigurasi baris produksi, hubungi NPACK supaya bisa ngomong karo pakar.

Minyak Sayuran Minyak Zaitun Minyak Esensial Mustard Minyak Wangi Mustard

Minyak Sayuran Minyak Zaitun Minyak Esensial Mustard Minyak Wangi Mustard

Fitur produk: Garis kanthi struktur sing gampang & cukup, tliti kanthi tliti, operasi sing trep lan desain manungsa luwih cocog karo modern. Digunakake sacara umum ing farmasi, kimia saben dina, panganan lan industri khusus. Iki minangka piranti sing cocog kanggo ngisi jumlah kuantitatif cair lan minyak wangi sing dhuwur. Garis linear bisa nyambung karo feeder cap lan mesin mesin capping ...
Waca Luwih
10ml 30ml 50ml Botol Kaca Botol Kosmetik Pengisi Minyak Botol Kosmetik

10ml 30ml 50ml Botol Kaca Botol Kosmetik Pengisi Minyak Botol Kosmetik

Aplikasi Produk Sistem metrik E-Cairan bisa saka piston nganti peristaltik. Sistem pengisian kita nawakake macem-macem pilihan: saka mesin semi-otomatis menyang skalable, agen otomatis cair lan agen tingkat level otomatis, pangisi, capping, lan label laba. Kita uga bisa nawakake garis lengkap kalebu mesin label label stiker, label lengan mesin lan mesin karton. SPESIFIKASI KANGGO E LIQUID FILLING MACHINE Model np-2 np-4 Iki ...
Waca Luwih
5 ~ 30ml mesin isi botol minyak penting

5 ~ 30ml mesin isi botol minyak penting

Mesin iki minangka bagean utama garis pengisi Cairan. Digunakake utamane kanggo ngisi, (plugging), ciplok mata, minyak penting, e-cairan lan e-jus. Iki nganggo line conveying linear, lan pump peristaltic utawa piston, plug feeder otomatis lan tutup njaba, antarmuka layar sentuh, frekuensi kontrol, lan ora ana botol tanpa ngisi lan ora ana fungsi plug, ngisi tanpa bocor ...
Waca Luwih
Hot adol Botol otomatis 2 mesin nozzle Isi Herb kembang sing penting minyak wial Filling Capping Machine

Hot adol Botol otomatis 2 mesin nozzle Isi Herb kembang sing penting minyak wial Filling Capping Machine

Aplikasi Pangenalan utama mesin: Mesin iki kasedhiya kanggo ngisi e-Cairan menyang macem-macem bunder lan warata lan gendul plastik kanthi kisaran saka 20-100ml. Kamera tliti nyedhiyakake piring biasa kanggo posisi, gabus lan tutup; nyepetake cam ndadekake kepala capping munggah lan mudhun; pompa peristaltik ngukur volume isi; ...
Waca Luwih
Peralatan Mesin Penutup Cap Penting Esensial 10-100ml E Mesin Penutup Mesin E jus E

Peralatan Mesin Penutup Cap Penting Esensial 10-100ml E Mesin Penutup Mesin E jus E

Aplikasi Produk Sistem metrik E-Cairan bisa saka piston nganti peristaltik. Sistem pengisian kita nawakake macem-macem pilihan: saka mesin semi-otomatis menyang skalable, agen otomatis cair lan agen tingkat level otomatis, pangisi, capping, lan label laba. Kita uga bisa nawakake garis lengkap kalebu mesin label label stiker, label lengan mesin lan mesin karton. SPESIFIKASI kanggo E LIQUID FILLING MACHINE Model YQDZ-2 YQDZ-4 Iki ...
Waca Luwih