Mesin Pengisi Syampu

Produksi sampo

Shampoos minangka formulasi reresik sing digunakake kanggo macem-macem aplikasi, kalebu perawatan pribadi, panggunaan pet, lan karpet. Umume diprodhuksi kanthi cara sing padha. Bahan kasebut kalebu bahan kimia sing diarani surfactants sing duwe kemampuan khusus kanggo ngubengi bahan berminyak ing permukaan lan ngidini dibilas nganggo banyu. Sing paling umum, shampo digunakake kanggo perawatan pribadi, utamane kanggo ngumbah rambut.

Sejarah shampoo

Sadurunge katon shampo, wong biasane nggunakake sabun kanggo perawatan pribadi. Nanging, sabun duwe cacat sing beda kanggo ngganggu mata lan ora cocog karo banyu atos, sing ndadekake film iki katon ora pati cetho ing rambut. Ing wiwitan taun 1930-an, sampo pencuci sintetik sing sepisanan dikenalake, sanajan isih ana kekurangan. Taun 1960 nggawa teknologi bahan pencuci sing digunakake saiki.

Wis pirang-pirang taun, akeh perbaikan sing digawe kanggo formulasi shampoo. Deterjen anyar kurang ngganggu mata lan kulit lan nambah kualitas kesehatan lan lingkungan. Uga, teknologi bahan wis maju, saéngga nggabungaké ewu bahan migunani ing shampoos, supaya rasa rambut luwih resik lan luwih apik.

Kepiye carane digawe?

Ahli kimia kosmetik miwiti nggawe shampoos kanthi nemtokake fitur kaya kepiye, warna apa bakal, lan apa sing bakal ana mambu. Dheweke uga nganggep manawa kawicaksanan kinerja, kayata carane ngresiki, apa umpluk, lan kepiye ganggu karo bantuan konsumen.
Banjur rumus sampo bakal digawe kanthi nggunakake macem-macem bahan kaya banyu, cuci, penguat busa, pemekat, agen penyelenggaraan, pengawet, modifikasi, lan aditif khusus. Sing diklasifikasikake karo asosiasi kosmetik, jamban, lan minyak wangi (ctfa) minangka jeneng internasional saka bahan kosmetik (model).

Sawise nggawe rumus kasebut, tes stabilitas ditindakake, sing utamane digunakake kanggo ndeteksi owah-owahan fisik kaya sing ana warna, ambu, lan kekandelan.

Uga nyedhiyakake informasi babagan owah-owahan liyane, kayata kontaminasi mikroba lan beda kinerja. Tes iki ditindakake kanggo mesthekake yen botol shampoo sing ana ing rak toko bakal nindakake kaya botol sing digawe ing laboratorium

Proses pabrik

Proses pabrik bisa dipecah dadi rong langkah:
pisanan, klompok sampo gedhe digawe, banjur kumpulan kasebut diisi ing botol individu.

Komponen

Klompok sampo gedhe digawe ing wilayah sing wis ditetepake ing pabrik pabrik, miturut pandhuan formula kanggo nggawe bathi sing bisa dadi 3,000 gals utawa luwih.

Dheweke diwutahake menyang tank batch lan dicampur kanthi tliti.

Priksa kendali kualitas

Sawise kabeh bahan ditambahake menyang kumpulan, conto dijupuk menyang laboratorium kontrol kualitas (qc) kanggo dites. Karakteristik dicenthang kanggo nggawe manawa kumpulan adheres karo spesifikasi sing ditunjuk ing pandhuan formula. Sawise kumpulan wis disetujoni karo qc, dibompa saka tank batch utama menyang tangki sing nyekel, mula bisa disimpen nganti garis pengisi siap.

Saka tangki sing nyekel, banjur dipompa menyang pengisi, sing digawe saka kepala piston sing diisi.

Isi lan kemasan

Seri kepala piston diisi kanggo ngatur jumlah shampoo sing bener menyang botol. Nalika gendul pindhah menyang bagean ngisi garis iki, dheweke kapenuhan sampo.

Saka kene botol pindhah menyang mesin capping.

Nalika gendul sing dikepengake nganggo tutup tutup dipasang lan dipencet.

Sawise tutup dipasang, botol pindhah menyang mesin label (yen perlu).

Label macet menyang botol nalika lewat.

Saka wilayah label, botol kasebut pindhah menyang area tinju, ing endi wae dilebokake ing kothak, biasane rolas sekaligus. Kothak kasebut banjur ditumpuk menyang palet lan dibuwang ing truk gedhe menyang distributor. Garis produksi kaya iki bisa mindhah kecepatan udakara 200 botol menit utawa luwih.

Lengkapi mesin mandheg sampo kanthi otomatis

Lengkapi mesin mandheg sampo kanthi otomatis

Produsen mesin sampo mesin sampo otomatis: 1. Ngadopsi pompa pamindahan pamindhahan positif kanggo ngisi, presisi sing dhuwur, akeh panyesuaian dosis, bisa ngatur jumlah pengisi kabeh awak pompa, uga bisa nyetel pompa kanthi sethithik, cepet lan trep. 2. Sistem pengisi pompa Plunger duwe fitur obat tanpa adsorbing, stabilitas kimia sing apik, suhu ...
Waca Luwih
Mesin pangisi tabung otomatis inovatif kanggo krim kosmetik, losyen, sampo, minyak

Mesin pangisi tabung otomatis inovatif kanggo krim kosmetik, losyen, sampo, minyak

Mchine ngiseni lan capping cocog kanggo ngisi Cairan sing beda karo botol wujud / lodhong / komplong / tabung kanthi bahan plastik / kaca, Opsional kanggo Mesin Labeling lan botol Unscrambler. Fitur Produk Digunakake kanggo panganan, obat-obatan, kimia saben dina lan industri liyane. Utamané ditrapake kanggo ngisi / capping kanggo plastik / botol kaca 20-500ml. Advanced HMI sing gampang opetasi. Mesin turntable lan Labeling mesin opsional. Layanan jual paling apik, kanthi garansi setahun, pangopènan umur dawa. Kecepatan Isi Model Parameter Teknikal (PC / min) 10-150 ...
Waca Luwih
Kondisioner rambut sampo berkualitas tinggi fokus mesin kendali motor piston cair mesin

Kondisioner rambut sampo berkualitas tinggi fokus mesin kendali motor piston cair mesin

Desain produk Mesin Pengisien Visualitas Intelektual minangka mesin pengisi volumetrik sing luwih apik kanggo generasi anyar sing cocog kanggo materi: agrokimia SC, pestisida, mesin pencuci piring, jinis minyak, pelembut, bahan viskositas kontur kontur krim. . Mesin kabeh nggunakake struktur linear lan didorong motor servo. Prinsip pengisian volumetrik bisa nyadari tliti kanthi tliti dhuwur. Iku ...
Waca Luwih
Desain kanthi cukur rambut otomatis / sanitari tangan / mesin ngisi cuci cuci cuci

Desain kanthi cukur rambut otomatis / sanitari tangan / mesin ngisi cuci cuci cuci

Pambuka ringkes Mesin iki digunakake kanggo panganan, kosmetik, obat-obatan, krim, pestisida, industri kimia lan sapanunggalane. Iki nggunakake peralatan diimpor silinder festo, komputer layar tutul LGens PLC lan njamin kualitas. Kinerja lan Fitur ♦ Mesin ngisi seri minangka mesin pengisi berteknologi tinggi kontrol PLC kanthi sensor fotoelektrik lan pneumatik tumindak diteliti lan dikembangake dening perusahaan kita. ♦ Bisa uga ...
Waca Luwih