Mesin Pengisi Botol 10ml

Mesin Pengisi Botol 10ml dirancang khusus kanggo botol cilik kayata e-Cairan, eyedrop, sirup, minyak es, kuku kuku lan liyane digunakake ing panganan, kosmetik, farmasi, minyak lan industri liyane.

Iki bisa digunakake kanthi otomatis kanthi kecepatan kanthi dhuwur, ngetrapake pompa peristaltik utawa piston kanggo isi saka 2-50ml kanthi presisi sing dhuwur, dikontrol dening PLC, gampang dioperasi lan ora ana botol tanpa Isi lan capping.

Fitur:

  • Mesin kabeh aman, kebersihan lan loropaken eco, sing cocog karo macem-macem papan kerja.
  • Muncul isi dilengkapi karo. pompa peristaltik (utawa piston) lan stabil kanthi tliti kanthi dhuwur. Struktur pompa peristaltik gampang diinstal lan ganti kanggo macem-macem rasa.
  • Mesin digawe saka SS304, cocog karo standar GMP lan gampang dipotong kanggo ngresiki.
  • Ora ana botol tanpa pangisi, ora ana plug tanpa capping, kapasitas produksi kanthi otomatis akun.
  • Kabeh dikontrol dening PLC lan layar tutul, gampang dikendhaleni
10ml & 60ml 3 ing 1 rega pabrik lan cairan ngisi cairan lan label label mesin bungkus eliquid

10ml & 60ml 3 ing 1 rega pabrik lan cairan ngisi cairan lan label label mesin bungkus eliquid

Mesin iki minangka bagean utama garis pengisi Cairan. Digunakake utamane kanggo ngisi, (plugging), ciplok mata, minyak penting, e-cairan lan e-jus. Iki nganggo line conveying linear, lan pump peristaltic utawa piston, plug feeder otomatis lan tutup njaba, antarmuka layar sentuh, frekuensi kontrol, lan ora ana botol tanpa ngisi lan ora ana fungsi plug, ngisi tanpa bocor ...
Waca Luwih
10ml 30ml 50ml Botol Kaca Botol Kosmetik Pengisi Minyak Botol Kosmetik

10ml 30ml 50ml Botol Kaca Botol Kosmetik Pengisi Minyak Botol Kosmetik

Aplikasi Produk Sistem metrik E-Cairan bisa saka piston nganti peristaltik. Sistem pengisian kita nawakake macem-macem pilihan: saka mesin semi-otomatis menyang skalable, agen otomatis cair lan agen tingkat level otomatis, pangisi, capping, lan label laba. Kita uga bisa nawakake garis lengkap kalebu mesin label label stiker, label lengan mesin lan mesin karton. SPESIFIKASI KANGGO E LIQUID FILLING MACHINE Model np-2 np-4 Iki ...
Waca Luwih
Mesin Penutup Panutup 10ml lan Mesin Labeling

Mesin Penutup Panutup 10ml lan Mesin Labeling

Panganggone: Mesin iki cocog kanggo ngisi otomatis, stoppering lan capping coking saka rokok cair elektronik, e-cairan, tetes mata, polish kuku, bayangan mata, minyak esensial, kanthi isi volume kurang banjur 50 ml. Fitur mesin: 1. Mesin iki nganggo tutup skru torsi sing tetep, dilengkapi piranti geser otomatis, kanggo nyegah karusakan tutup. 2. Isi pump peristaltik, ngukur tliti, manipulasi sing trep ...
Waca Luwih
pabrik shanghai kebak otomatis mesin rokok 10ml botol mesin nganggo CE

pabrik shanghai kebak otomatis mesin rokok 10ml botol mesin nganggo CE

Aplikasi Product Mesin iki cocog banget kanggo ngisi otomatis, dipasang lan ngepel cair rokok elektronik, tetes mata, polish kuku, bayangan, minyak penting, kanthi volume kurang luwih saka 50 ml. Model YB-Y2 YB-Y4 Nisi kepala nomer 2 4 Isi volume 5-50ml 5-50ml Kapasitas 20-40 botol / min 40-80 botol / min akurasi Isi ≤ ± 1% ≤ ± 1% Tingkat pass ≥ ...
Waca Luwih
10ml 15ml 30ml e-Cairan tetes botol tetes ngisi mesin capping

10ml 15ml 30ml e-Cairan tetes botol tetes ngisi mesin capping

Karakteristik 1.Bagian sing ngubungi cecair yaiku baja tahan karat SUS316L lan liya-liyane yaiku baja stainless steel SUS304 2.Masukkan papan turper feeder, biaya / ruang sing efektif 3.Inggo nduweni operasi intuisi lan trep, ngukur akurat, tliti kanthi tepat 4. Kanthi jumbuh karo Produksi standar GMP lan lulus sertifikat CE 5.HS Kode: 8422303090 Parameter Teknis Utama Botol Terapi 5-200ml Kapabilitas Produktif 30-50pcs / min Pengatus Tuntutan 0-1% Stopper Kualifikasi ≥99% tutup kualifikasi Masang ≥99% Kualifikasi ...
Waca Luwih
10ml 15ml botol mata 30ml nyelehake mesin ngisi / mesin capping Isi e-Cairan

10ml 15ml botol mata 30ml nyelehake mesin ngisi / mesin capping Isi e-Cairan

I. Pambuka: Mesin utamane ditrapake kanggo ngisi tetes mata kanggo botol plastik bunder lan botol kaca digawe saka macem-macem bahan. Iki dipanggonke lan sijine cap lan sijine gabus kanthi mbagi plate sing diwenehake kanthi mekanisme indeksasi akurasi kanthi dhuwur kanthi plat divisi cam sing diwenehake kanthi mekanisme indeks akurasi kanthi kamera sing misah. Pemicu kamera nyepetake kosine nggawe stasiun cap-clamping ...
Waca Luwih
Rega 10ml 30ml 60ml lan mesin ngisi cairan unicorn rokok

Rega 10ml 30ml 60ml lan mesin ngisi cairan unicorn rokok

Aplikasi Product Cocog kanggo kabeh jinis botol plastik, botol kaca, gendul bunder, botol rata. Digunakake utamane kanggo ngisi otomatis, plug lan capping minyak eliquid, cairan lisan, tetes mata, polish kuku, bayangan mata, minyak wangi, minyak esensial, deodoran, alkohol lan produk Cairan liyane. Fitur Utama 1) Tutul layar lan sistem kontrol PLC, gampang dikendhaleni lan ngontrol. 2) Isi pump peristaltik, metering akurat, ora ana bocor cair. 3) Ora ana botol, ...
Waca Luwih