Mesin Ngisi Madu

Produksi madu

Madu minangka pemanis alam sing paling populer ing jagad lan perdagangan global produk lebah berharga mayuta-yuta dolar saben taun.

Amarga nggunakake macem-macem, konsumsi madu ing saindenging jagad banget, suplai ora meh bisa ngatasi permintaan. Produk tawon digunakake ing macem-macem panganan lan uga nyenengake nggunakake pirang-pirang industri kalebu obat, pangolahan panganan, pabrik industri, lan madu minangka larutan gula sing ora sopan - asli, asli, pemanis. Komponen komponen unik kanggo nggawe madu minangka tambahan kanggo panganan.

Luwih disenengi kanggo rasa lan roso. Amarga sifat manis lan bahan kimia, luwih disenengi saka gula olahan lan pemanis liyane sing digunakake ing panggang, minuman, lan panganan. Obat alami.

Top 10 jinis madu ing jagad iki

Sidr madu

Madu liar, madu sing paling apik ing saindenging jagad, asale saka wit sidr sadurunge woh-wohane coklat coklat lan mambu mambu

Beda karo jinis madu tawon liyane lan rasa, lan bisa tetep kualitas sajrone rong taun.

Madu cabbages

Ora pati penting saka madu sidr, asale saka tanduran kaktus liar, akeh mupangat, entuk kabeh nutrisi sing ana ing tanduran kasebut.

Iki digunakake minangka perawatan tambahan kanggo disfungsi erectile, ngaktifake fungsi ati, lan mbantu perawatan penyakit arteri, lan madu iki cocog kanggo penyakit sistem pencernaan, digunakake kanggo ngobati anemia, ascites, arthritis, penyakit untu lan penyakit gout.

Sitrus madu

Asale saka wit jeruk kayata jeruk, lemon, mandarin, lan wit-witan liyane.

Werna putih lan kapadhetane kurang, ngemot persentase asam askorbat sing dhuwur.

Kina madu

Asale saka tanduran keena liar, nduweni warna gelap, mambu sing apik, lan rasa sing unik, mula ana akeh mupangat, mbantu ing kasus penyakit pernapasan kayata asma, alergi, uga digunakake minangka spitum kanggo sputum , lan uga bisa kanggo njaga ginjel lan mbantu ndeteksi awak

Semanggi madu

Iki dijupuk saka kembang alfalfa, madu ngemot minyak molah malih, lan uga ing covarine, warna kasebut dadi kuning kuning lan entuk macem-macem keuntungan, jinis iki minangka tenaga energi lan energi.

Kembang madu

Madu iki dijupuk saka kembang srengenge, lan wernane kuning lan emas, lan nalika ana crystallizing, warna dadi anggur, duwe ambu sing entheng, lan rasa sing rada tart.

Katun madu

Asale saka kembang tanduran katun. Iki ditondoi kanthi mambu sing apik, rasa sing enak lan kepadatan cahya

Dadi putih nalika mbeku, mbantu ngobati anemia.

Blumbang madu

Ekstrak saka wiji kacang ireng duwe akeh mupangat, lan tumindak kanggo ngrangsang sirkulasi getih lan tumindak ngiyatake kekebalan ing awak.

Madu carob ireng

Apik banget madu, warnane transparan lan dadi putih lan kaya jisim kasebut yen kristal, lan migunani ing kasus sembelit.

Kepiye madu?

Koloni lebah rata-rata ngasilake madu 60-100 lb (27.2-45.4 kg) saben taun.

Koloni dipérang karo organisasi tenaga kerja telung tingkat: tenaga kerja 50.000-70,000, siji ratu, lan 2.000 dron.

Lebah buruh mung urip telung nganti enem minggu, saben wong ngumpulake siji sendok teh nektar. Siji pon (0.454 kg) madu mbutuhake nektar 4 lb (1.8 kg), sing mbutuhake rong yuta kembang kanggo nglumpukake.

Nalika tawon buruh udakara udakara 20 dina, padha ninggalake hive kanggo nglumpukake nektar, sekresi manis sing digawe saka kelenjar kembang. Lebah nembus kelopak kembang lan nyedhot nektar ing ilat lan nyelehake nektar menyang kantong madu utawa padharan. Nalika nectar mlaku liwat awak tawon, banyu digambar lan menyang usus tawon. Sistem kelenjar lebah ngetokne enzim sing nambahi nektar.

Wiji serbuk sari nempelake sikil lan rambut tawon sajrone proses kasebut. Sawetara iku tumiba ing kembang sakteruse; sawetara campuran karo irung.

Nalika tawon ora bisa nyekel nektar maneh, dheweke bali menyang sarang. Nectar sing wis diproses, saiki wis dadi madu, disimpen menyang sel madu. Lebah pekerja liyane ndarbeni madu, nambah enzim maneh lan nambah madu maneh. Nalika madu wis mateng, wis disimpen ing sel madu saiki lan dipasang karo lebah nipis.

Proses pabrik

Lengkap honeycombs saka Hive

Kanggo ngilangi sarang madu, beekeeper nempelake helem nganggo sarung tangan lan sarung tangan pelindung.

Ana sawetara cara kanggo ngilangi sikat. Penjaga sikil bisa uga nyapu lebah ing cucuk lan nuntun bali menyang sarang.

Utawa, beekeeper nyuntik saka kumelun menyang sarang.

Ing tawon, rumangsa ana geni, ndelok dhewe ing madu kanggo nyoba kanggo bisa njupuk sadurunge bisa mlayu.

Luwih tenang dening engorgement, tawon kurang bisa lara nalika sarang dibukak.

Cara kaping telu nggunakake papan pemisah kanggo nutup ruang madu saka kamar brood. Nalika tawon ing kamar madu nemokake manawa wis dipisahake karo ratune, dheweke pindhah liwat lawang ngisor sing ngidini dheweke mlebu ing ruangan brood, nanging ora melu ing kamar madu.

Papan pamisah dipasang sekitar rong nganti telung jam sadurunge sarang madu bakal dicopot.

Mayoritas sel ing sisir kudu ditutup.

Beekeeper nguji sisir kanthi goyangake. Yen madu bakal metu, sisir kasebut maneh menyang kamar madu sajrone sawetara dina maneh.

Kira-kira sapratelon saka madu ditinggalake ing sarang kanggo panganan koloni.

Mbukak honeycombs

Bawang madu sing paling ora rong pertiga dipasang ing kothak transportasi lan digawa menyang kamar sing bebas saka tawon. Nganggo garpu pipa sing nganggo tangan sing dawa, beekeeper ngangkang tutup saka loro sisih madu kanthi tray sing ditekuk.

Pengambilan madu saka sikat

Kondhang madu dipasang ing ekstrak, drum gedhe sing nggunakake kekuwatan kanggo nggambar madu kasebut. Amarga sisir lengkap bisa bobote 5 lb (2,27 kg), ekstrak dimulai kanthi kacepetan alon kanggo nyegah sisir ora rusak.

Nalika extractor muter, madu ditarik metu lan munggah ing tembok. Nyelehake mudhun ing ngisor bentuk kerucut lan metu saka ekstrak liwat spigot. Posisi ing ngisor spigot yaiku ember madu sing paling ndhuwur, sieves, siji kasar lan siji, kanggo nahan partikel lilin lan lebu liyane. Madu diwutahake menyang drum lan dijupuk menyang distributor komersial.

Pangolahan lan pambotolan

Ing distributor komersial, madu diwutahake menyang tangki lan digawe panas nganti 120 ° f (48,9 ° c) kanggo ilang kristal. Banjur dianakake ing suhu kasebut suwene 24 jam.

Bagean bagean tawon utawa serbuk sari munggah ing sisih ndhuwur lan diluncurake.

Mayoritas madu banjur digawe panas ing suhu 165 ° f (73.8 ° c), disaring nganggo kertas, banjur lampu kilat digawe adhem mudhun dadi 120 ° f (48,9 ° c).

Proses iki rampung kanthi cepet, kira-kira pitung detik.

Sanajan prosedur pemanasan kasebut ngilangi pirang-pirang sifat madu sing sehat, konsumen seneng karo madu sing cerah lan warna sing cerah.

Persentase cilik, bisa uga 5%, isih ora ana. Iki mung saring.

Madu dadi luwih peteng lan cloudier, nanging ana sawetara pasar madu sing durung diproses iki.

Madu kasebut banjur dipompa menyang wadhah utawa kaleng supaya dikirim menyang para pelanggan ritel lan industri.

Kontrol kualitas

Syarat kandungan kelembapan usda maksimal kanggo madu yaiku 18,6%. Sawetara distributor bakal nyetel syarat dhewe kanthi persen utawa luwih murah. Kanggo ngrampungake iki, asring nyampur madu sing ditampa saka macem-macem beekeepers kanggo ngasilake madu sing konsisten isi kelembapan, warna, lan rasa.

Beekeepers kudu nyedhiyakake pangopènan sing cocog kanggo hives sajrone taun supaya njamin kualitas lan jumlah madu. (Nyegah hama, kesehatan sarang, lan sapiturute) Dheweke uga kudu nyegah overcrowding, sing bakal nyebabake swarming lan pangembangan koloni anyar. Asile, tawon bakal luwih suwe ngeculake lan ngrawat pekerja anyar tinimbang nggawe madu.

Kepiye carane sampeyan bisa entuk kemasan lan mesin pangisi sing tepat kanggo produk sampeyan?

Supaya bisa nemokake mesin sing paling apik kanggo kabutuhan, waca ciri produk ing ngisor iki

Produk

Apa viskositas kasebut? Apa kapasitas produksi? Komposisi kimia? Apa ana potongan?

Lingkungan

Endi mesin sing bakal ditemokake? Listrik dibutuhake? Konsumsi listrik? Apa jinis proses reresik lan perawatan dibutuhake? Apa butuh kompresor udara?

Ciri capping

Topi tutup apa sing dibutuhake? Meneng, penet utawa nolak -off? Apa mesin otomatis utawa semi-otomatis? Apa butuh lengen klambi?

Mesin Ngiseni Madu Gallon Panas Panas 5 Ml

Mesin Ngiseni Madu Gallon Panas Panas 5 Ml

Sawetara conto bungkus botol dening garis produksi Iki Fitur utama 1. pompa piston baja stainless steel 5mm 316L, 2. Babagan cincin kedap sing bisa digunakake sajrone 3 taun, lan cincin segel umum saka perusahaan liyane kudu ngganti saka wektu ing wektu. 3. Pandhu motor servo, gampang nyetel gram, mung butuh ...
Waca Luwih
Mesin Ngisi Lengkap Otomatis / Mesin Pengisi Jem otomatis / Mesin Pengisi Pembuangan Cairan

Mesin Ngisi Lengkap Otomatis / Mesin Pengisi Jem otomatis / Mesin Pengisi Pembuangan Cairan

Katrangan Product Jinis mesin jinis iki bisa digunakake kanggo jumlah paket cilik sing diisi ing botol kaca utawa botol plastik, ngisi jinis lurus, listrik, aparat kontrol kabeh jinis cairan viscous lan nonviscous, erosive, kayata chemlcal minyak tanduran, Cairan, industri kimia saben dina. Luwih gampang lan cepet kanggo ngganti item, desaine cukup ...
Waca Luwih
Otomatis 8 ngisi cecair nozzle / tempel / saus / mesin madu ngisi

Otomatis 8 ngisi cecair nozzle / tempel / saus / mesin madu ngisi

Takdir: 1. Mesin Pengisi Cairan otomatis dirancang kanthi dhasar produk seri perusahaan iki kanthi fungsi ekstra tambah. Produk kasebut gampang lan trep ing operasi, koreksi kesalahan, reresik mesin lan perawatan. Digunakake kanggo ngisi macem-macem jinis cairan kenthel ing industri bahan kimia saben dina, bahan pangan, farmasi lan minyak. 2. Kanthi sekawan kepala ngisi sing seger, ...
Waca Luwih
5-5000 ml Tunggal Kepala Pistol Madu Pemanis Isi Isi Mesin Kanggo Botol Cairan

5-5000 ml Tunggal Kepala Pistol Madu Pemanis Isi Isi Mesin Kanggo Botol Cairan

Introduksi produk: 1. Mesin pangisi tempel wis ngenalake mode ukur piston lan hawa kompres minangka kekuwatan. 2. Isi pengisi bisa diatur sethithik. 3. piston mesin Isi tempel digawe saka bahan PTFE, tahan abrasion, anti-korosi. 4. Mesin pangisi tempel iki digunakake ing industri kimia, panganan, kosmetik, obat, pestisida, minyak pelumas lan ...
Waca Luwih
Otomatis Jinis Servo Piston Sambung Jam Jam Visualitas Tinggi Penapisan Cairan Garis Mesin

Otomatis Jinis Servo Piston Sambung Jam Jam Visualitas Tinggi Penapisan Cairan Garis Mesin

Garis ngetrapake teknologi pengisian piston kontrol piston, presisi dhuwur, kacepetan dhuwur, kinerja stabil, fitur penyesuaian dosis cepet, yaiku teknologi paling anyar 10-25L packagingline. 1. Range Isi: 1L-5L 2. Kapasitas: kaya sing disesuaikan 3. Kasedhiyan Isi: 100mL t 5L 4. Mesin garis produksi: Mesin ngisi, mesin capping, mesin label, mesin karton-unpack, mesin packon karton lan sealing karton Pambuka produk: Iki ...
Waca Luwih
Mesin masak minyak saos minyak kanthi senggol madu ngisi mesin capping

Mesin masak minyak saos minyak kanthi senggol madu ngisi mesin capping

Mesin iki minangka bagean utama ing garis produksi cairan, utamane digunakake kanggo ngisi 10 ~ 1000ml, topi feeder, capping. Ukur lurus menehi, ngisi linear pompa 4/6/8/16, antarmuka layar tutul, kontrol frekuensi. Lan nduweni fungsi kekurangan botol, ora ana botol, tutup, lan sapiturute, otomatisasi sing dhuwur. Isi ora bocor cairan, getaran elektromagnetik kanggo nutupi feed, dilengkapi ...
Waca Luwih