Mesin Pengisi Jam

Produksi jam

Jam tegese produk sing disiapake saka, mateng, seger, dehidrasi, beku utawa sadurunge dibungkus woh-wohan kalebu jus buah, pulp buah, jus buah konsentrasi utawa buah garing kanthi nggodhok potongan utawa bubur utawa kalem kanthi pemanis nutrisi yaiku gula, campuran, bathi gula utawa glukosa cair menyang konsistensi sing cocog. Uga ngemot potongan buah lan bahan liyane sing cocog kanggo produk. Bisa uga disiapake saka woh-wohan sing cocog, kanthi kanthi giwang utawa ing kombinasi. Bakal duwe rempah-rempah saka woh-wohan asli lan bebas saka rasa lan kobisisasi lan kri kristal.

Apa langkah-langkah produksi senggol?

Pengawasan

Woh-wohan sing kuwat sing ditampa kanggo produksi senggol diurut lan diwenehi warna miturut warna, banding sensori. Woh-wohan sing wis dicelup dibuwang saka akeh. Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake tangan, pangisi warna.

Ngumbah

Kanggo ngumbah woh-wohan sing efektif, 200 ppm klorin bisa digunakake ing banyu. Ph lan suhu kudu dijaga, kanggo nyegah woh-wohan rusak utawa rusak. Pencuci sampah lan semprotan bisa digunakake ing industri.

Ngeling

Woh-wohan bisa dikupas ing tangan kaya sitrus lan apel, kulit mekanik lan mesin kulit otomatis sing ngemot bilah umume digunakake ing industri. Sawetara woh-wohan ora mbutuhake peeling. Pitting didol ing woh-wohan sing ngemot watu batin sing atos.

Pulping

Pulping ditindakake kanggo ngilangi bagian winih lan inti. Manéka mesin pulpa kasedhiya ing pasar kanggo woh-wohan kayata mangga, kacang, tomat, pisang, nggawe woh wohan beri lan, lan liya-liyane

Jurang antarane sieve lan rotor bisa diatur kanggo cocog karo macem-macem jinis ukuran lan kualitas bahan sing bakal diobrol

Penambahan gula

Jumlah gula lan pektin sing dibutuhake ditambah menyang pulp / jus buah. Banyu bisa ditambahake yen perlu. Gula njiret molekul banyu lan mbuwang rantai pektin kanggo nggawe jaringan. Nambah luwih pectin nyebabake senggol sing luwih angel lan nggunakake gula liyane supaya bisa lengket.

Nggodhok

Nggodhok minangka langkah paling penting kanggo nggawe jam, sing mbutuhake sabar liyane.

Sawise tetep dicampur ing ndhuwur kanggo panas, kita kudu ngenteni nganti larut gula. Alon-alon, kabeh ruangan bakal diisi ambune ora enak lan jaringan kaya pektin foamy scum bisa dibentuk ing permukaan senggol; iki normal lan bisa dicopot kanthi nambah butter sethithik (udakara 20g) kanggo ngilangi tegangan lumahing utawa kanthi nyemprotake kanthi sendhang nalika campuran sampeyan adhem

Penambahan asam sitrat

Jumlah asam sitrat sing ditemtokake ditambahake nalika nggodhok dhewe. Panas campuran nganti 105 ° c utawa 68-70% tss kanggo njamin jam senggol sing tepat. Tes semalat uga bisa ditindakake kanggo mriksa jam.

Tes Sheet - sebagian sithik sithik dijupuk ing sendhang lan mateng sethithik, lan diijini ngeculake yen produk ngeculake lembaran utawa flakes, senggol digawe sampurna, yen ora nggodhok terus

Isi ing lodhong

Jam diisi panas menyang kendi sing wis disterilisasi, kanthi pengisi pompa, tutup topi logam dilebokake ing wadhah, diidoni kelangan ing trowongan pendinginan lan pungkasane label kasebut diwenehi label ing jar. Nggawe lodhong senggol supaya disebar. Bisnis bisa uga adol jam tangan kanggo para pelanggan, utawa bisa uga adol kanggo pengecer.

Lumbung

Jem kaleng kudu dijaga ing papan sing adhem lan garing mula suryo srengenge.
Ing gesang beting kaleng senggol udakara setaun.

Iku rampung!

Campuran gula lan woh-wohan iki bisa ngrasakake apik, lan sampeyan bisa nggunakake resep sing apik kanggo nggawe rasa suci

Kepiye carane sampeyan bisa entuk kemasan lan mesin pangisi sing tepat kanggo produk sampeyan?

Gampang ngresiki lan gampang digunakake: iki minangka ciri utama sing kudu diisi mesin pangisi nalika senggol kemasan.
Kanggo nemokake mesin sing paling apik kanggo kabutuhan, deleng ciri produk ing ngisor iki:

Produk

Apa viskositas kasebut? Apa kapasitas produksi? Apa ana potongan? Apa kepiyen dikempalken?

Lingkungan

Endi mesin sing bakal ditemokake? Listrik dibutuhake? Konsumsi listrik? Apa jinis proses reresik lan perawatan dibutuhake? Apa butuh kompresor udara?

Ciri capping

Topi tutup apa sing dibutuhake? Meneng, penet utawa nolak -off? Apa mesin otomatis utawa semi-otomatis? Apa butuh lengen klambi? Apa butuh panyegelan panas, induksi dadi panas?

Mesin Ngisi Lengkap Otomatis / Mesin Pengisi Jem otomatis / Mesin Pengisi Pembuangan Cairan

Mesin Ngisi Lengkap Otomatis / Mesin Pengisi Jem otomatis / Mesin Pengisi Pembuangan Cairan

Katrangan Product Jinis mesin jinis iki bisa digunakake kanggo jumlah paket cilik sing diisi ing botol kaca utawa botol plastik, ngisi jinis lurus, listrik, aparat kontrol kabeh jinis cairan viscous lan nonviscous, erosive, kayata chemlcal minyak tanduran, Cairan, industri kimia saben dina. Luwih gampang lan cepet kanggo ngganti item, desaine cukup ...
Waca Luwih
botol kaca otomatis mesin saos senggol otomatis

botol kaca otomatis mesin saos senggol otomatis

Minyak Minyak. Cocog: Minyak sing bisa dingerteni Minyak Pelumas + Pelarut Khusus .etc Botol Material: PET / PE / Glass / Metal Type Botol: Round / Square / Cap Unik: Pencet cap Label: Sticker Label / Desel Label Shrink. Cocog: cuci, sampo, mesin cuci piring, sabun cair Bahan-bahan botol Botol: Bot Botol PE: Jambaran / Alun-alun: Tutup skru Label ...
Waca Luwih
Mesin Jam Jar Stripberry Woh-wohan sing Akeh digunakake

Mesin Jam Jar Stripberry Woh-wohan sing Akeh digunakake

Botol model NP Botol plastik, botol kaca, lan liya-liyane Isi sawetara 10-1000ml (bisa disesuaikan) Ukuran botol ∅ 20-150 mm dhuwur 10-250mm Kacepetan Isi 10-20 / menit voltase 220VAC / 50HZ Power 500W Dimensi 2000L * Bobot 1000W * 1850H Bobot kasar 350KG Ketepatan ngisi ≤ ± 1% Mesin pengisi jarit jam ngilangi mode pangisi tradisional lan nindakake pangisi kanthi mekanis, lan tliti pengisi supaya mbuwang sampah, sing mbenakake efisiensi pengisi kanggo perusahaan. Aplikasi Mesin Pengisi Jam Woh-wohan Mesin Woh-witan buah yaiku ...
Waca Luwih
mesin pangisi piston senggol, mesin ngisi saos panas otomatis, baris produksi sambel

mesin pangisi piston senggol, mesin ngisi saos panas otomatis, baris produksi sambel

Proses kerja Pengiriman botol manual - deteksi lan blok blok otomatis - ngisi muncung partitatif-kuantitatif ngisi mesin - ngurutake otomatis lan ngangkat cap - capping otomatis - label otomatis (lem dingin, adesif, cair panas - opsional) -ink-jet coding- menyang stasiun pengepakan, (mesin kanggo mbungkus pilihan, mesin pengepakan, mesin pengedap) 1 Ngejupuk Nozzles 1-16Nozzles 2 Kapasitas Produksi 800 ...
Waca Luwih
Otomatis Jinis Servo Piston Sambung Jam Jam Visualitas Tinggi Penapisan Cairan Garis Mesin

Otomatis Jinis Servo Piston Sambung Jam Jam Visualitas Tinggi Penapisan Cairan Garis Mesin

Garis ngetrapake teknologi pengisian piston kontrol piston, presisi dhuwur, kacepetan dhuwur, kinerja stabil, fitur penyesuaian dosis cepet, yaiku teknologi paling anyar 10-25L packagingline. 1. Range Isi: 1L-5L 2. Kapasitas: kaya sing disesuaikan 3. Kasedhiyan Isi: 100mL t 5L 4. Mesin garis produksi: Mesin ngisi, mesin capping, mesin label, mesin karton-unpack, mesin packon karton lan sealing karton Pambuka produk: Iki ...
Waca Luwih
Mesin masak minyak saos minyak kanthi senggol madu ngisi mesin capping

Mesin masak minyak saos minyak kanthi senggol madu ngisi mesin capping

Mesin iki minangka bagean utama ing garis produksi cairan, utamane digunakake kanggo ngisi 10 ~ 1000ml, topi feeder, capping. Ukur lurus menehi, ngisi linear pompa 4/6/8/16, antarmuka layar tutul, kontrol frekuensi. Lan nduweni fungsi kekurangan botol, ora ana botol, tutup, lan sapiturute, otomatisasi sing dhuwur. Isi ora bocor cairan, getaran elektromagnetik kanggo nutupi feed, dilengkapi ...
Waca Luwih