Mesin Pengisi Piston

Aplikasi:

Pengisi piston jinis iki paling cocog kanggo produk sing kenthel yaiku tempel, templek, utawa chunky kanthi template gedhe. Pengisi piston iki dibangun kanggo memenuhi standar kelas panganan lan uga bisa ngatasi macem-macem aplikasi kimia.

Tuladha:

Saos abot, salsas, gaun salad, krim kosmetik, sampo abot, gel, lan kondisioner, tempel mesin pembersih lan lilin, adesif, minyak abot lan pelumas.

Kaluwihan:

Teknologi konvensional rega murah iki gampang dingerteni kanggo akeh pangguna. Tingkat isi cepet bisa digayuh kanthi produk sing cukup tebal. Pènget: teknologi iki meh ora entek nalika tekane pengisi pamindahan servo positif.

Nalika nerangake pangisi piston volumetrik sing bisa dipercaya, bisa diulang maneh, lan fleksibel, gampang dipasang lan digunakake, NPACK minangka pabrikan nomer siji. Kanthi macem-macem solusi kemasan cairan sing cocog karo lingkungan produksi sing cocog, pengisi piston kita prasaja nanging durung efektif.

Dirancang kanggo nyedhiyakake efisiensi maksimal lan pangopènan sing gampang, NPACK gumantung marang teknik intuitif, kemampuan, versatilitas, lan efektifitas nalika nyedhiyakake mesin ngisi piston paling dhuwur kanggo sistem kemasan cair.

Priksa Mesin Pengisi Piston Valve

Pengisi piston katup priksa dianggo prinsip katup priksa sing mbukak katup infeed ing stroke babak banjur meksa katup cek sisih tarik ditutup nalika mbukak katup discharge ing stroke dispense amarga bisa katon kanthi jelas kanthi animasi ing sisih tengen.

Kauntungan gedhe saka sistem pangisi katup yaiku bisa menehi dhiri lan nggawe produk langsung saka drum utawa wadhah liyane tanpa kudu mompa utawa digunakake transfer produk menyang vessle liyane. Mung nyelehake selang menyang drum, atur volume isi lan wiwiti ngisi produk kanthi akurasi +/- setengah persen.

Pengisi piston katup priksa bisa digunakake kanthi akeh cairan sing bebas (tegese bisa gampang diluncurake), nanging ora bisa digunakake kanthi luwih apik kanggo produk utawa produk sing luwih tebal kanthi partikel amarga bisa nyuda katup.

Mesin katup piston katup kasedhiya minangka model tabletop, sistem garis utawa model kacepetan putar dhuwur. Coba wenehi telpon supaya bisa mriksa aplikasi sampeyan.

Pengisi Piston Pancing Rotary

Mesin katup piston Rotary bisa nindakake kabeh pakaryan "hard" kaya ngisi pastel lan produk karo partikel kayata keju kotej, salad kentang, kacang kacang, salsas lan akeh produk-bahan kikuk liyane.

Konsep kasebut sejatine gampang banget, yen banjir hopper nyopot katup puteran sing nyambung ing antarane hopper lan silinder ing stroke gambar banjur flip derajat ing silinder lan tabung discharge ing stroke dispense, kaya sing katon ing animasi ing sing bener. Amarga katup puteran bisa dibuwang, partikel gedhe nganti setengah inci (kadhang luwih gedhe) bisa ngliwati tanpa rusak.

Sistem pangisi piston katup rotasi kasedhiya minangka sistem benchtop, inline otomatis, lan putar kecepatan kanthi putar lan bisa ukurane kanggo ngisi kabutuhan nganti rasio 10: 1 lan njaga akurasi sing luar biasa +/- setengah setengah.

CIRI & GAMPANG

  • Sistem volumetrik
  • Silinder udara khusus
  • Sikil kompak
  • Ditrapake ing macem-macem industri
  • Cocog kanggo produk lan cairan sing empuk, tebal, chunky, banyu lan tipis
  • Awet
  • Kompatibilitas sing dhuwur
  • Versatile
  • Otomatis
  • Pabrik khusus kanggo cocog karo syarat lan aplikasi pelanggan
  • Secara individu tumindak
  • Dhasar pribadi
  • Pangowahan cepet
  • Entuk ngresiki
  • Gampang digunakake
  • Top kualitas

MACINES FOKING FOLEKSI NPACK VOLUMETRIK

Wektu modern mbutuhake solusi modern, saéngga NPACK mundhak game kita kanthi ngrancang mesin pengisi piston sing fleksibel lan otomatis supaya cocog karo kabutuhan pelanggan. Sing luwih penting, pengisi piston iki ditujokake kanggo nyukupi kabutuhan ing macem-macem industri.

Kanthi macem-macem produk bermutu tinggi, para pelanggan bisa ngandel kompatibilitas, ketahanan, lan keluwesan. Mesin kasebut dirancang kanggo nggawe produksi produksi luwih efisien.

Temokake solusi saiki!

Otomatis mesin botol jarum lenga pistol kanthi otomatis 1-5L

Otomatis mesin botol jarum lenga pistol kanthi otomatis 1-5L

Seri iki, mesin panganan minyak sing bisa diowahi otomatis kanggo botol ngadopsi ngawula sistem ngawut-awut supaya bisa nggawa silinder piston.Ing digunakake ing Food, Chemical, Medical, Kosmetik, industri Agrokimia, ditrapake kanggo ngisi cairan, utamane kanggo viskositas dhuwur lan cairan sing akeh banget. , kayata: Minyak, Saos, Ketchup, Madu, Shampoo, Minyak Pelincir Losyen, lsp. Lan cocog kanggo tong, balang lan botol ...
Waca Luwih
5 Liter Piston Auto Mobil Lubricating Grease Motor Engine Car Gear Lubricant Oil Fining Machine Pengisi

5 Liter Piston Auto Mobil Lubricating Grease Motor Engine Car Gear Lubricant Oil Fining Machine Pengisi

Mesin Pengisi Minyak lan Pembungkus jinis kayata wiwit wiwit, unscrambler botol, reresik botol, pangisi produk, capping botol, label, nganti pungkasan bungkus, sealing, kemasan. Iku sistem kanthi otomatis mung kudu pengawas supaya bisa nonton baris lengkap kanthi otomatis. Biaya tenaga kerja sing disimpen lan efisiensi produksi produksi sing apik. Ana akeh model sing bisa ngisi macem-macem ukuran ...
Waca Luwih
Kondisioner rambut sampo berkualitas tinggi fokus mesin kendali motor piston cair mesin

Kondisioner rambut sampo berkualitas tinggi fokus mesin kendali motor piston cair mesin

Desain produk Mesin Pengisien Visualitas Intelektual minangka mesin pengisi volumetrik sing luwih apik kanggo generasi anyar sing cocog kanggo materi: agrokimia SC, pestisida, mesin pencuci piring, jinis minyak, pelembut, bahan viskositas kontur kontur krim. . Mesin kabeh nggunakake struktur linear lan didorong motor servo. Prinsip pengisian volumetrik bisa nyadari tliti kanthi tliti dhuwur. Iku ...
Waca Luwih
5-5000 ml Tunggal Kepala Pistol Madu Pemanis Isi Isi Mesin Kanggo Botol Cairan

5-5000 ml Tunggal Kepala Pistol Madu Pemanis Isi Isi Mesin Kanggo Botol Cairan

Introduksi produk: 1. Mesin pangisi tempel wis ngenalake mode ukur piston lan hawa kompres minangka kekuwatan. 2. Isi pengisi bisa diatur sethithik. 3. piston mesin Isi tempel digawe saka bahan PTFE, tahan abrasion, anti-korosi. 4. Mesin pangisi tempel iki digunakake ing industri kimia, panganan, kosmetik, obat, pestisida, minyak pelumas lan ...
Waca Luwih
mesin pangisi piston senggol, mesin ngisi saos panas otomatis, baris produksi sambel

mesin pangisi piston senggol, mesin ngisi saos panas otomatis, baris produksi sambel

Proses kerja Pengiriman botol manual - deteksi lan blok blok otomatis - ngisi muncung partitatif-kuantitatif ngisi mesin - ngurutake otomatis lan ngangkat cap - capping otomatis - label otomatis (lem dingin, adesif, cair panas - opsional) -ink-jet coding- menyang stasiun pengepakan, (mesin kanggo mbungkus pilihan, mesin pengepakan, mesin pengedap) 1 Ngejupuk Nozzles 1-16Nozzles 2 Kapasitas Produksi 800 ...
Waca Luwih
Otomatis Jinis Servo Piston Sambung Jam Jam Visualitas Tinggi Penapisan Cairan Garis Mesin

Otomatis Jinis Servo Piston Sambung Jam Jam Visualitas Tinggi Penapisan Cairan Garis Mesin

Garis ngetrapake teknologi pengisian piston kontrol piston, presisi dhuwur, kacepetan dhuwur, kinerja stabil, fitur penyesuaian dosis cepet, yaiku teknologi paling anyar 10-25L packagingline. 1. Range Isi: 1L-5L 2. Kapasitas: kaya sing disesuaikan 3. Kasedhiyan Isi: 100mL t 5L 4. Mesin garis produksi: Mesin ngisi, mesin capping, mesin label, mesin karton-unpack, mesin packon karton lan sealing karton Pambuka produk: Iki ...
Waca Luwih