Mesin minyak pelumas 5 liter kanthi otomatis

Aplikasi Product

Mesin iki minangka jinis peralatan teknologi sing anyar lan anyar sing dikontrol dening program mikrokomputer (sistem PLC), sensor fotoelektrik lan peralatan pneumatik.

Cocog kanggo ngisi botol kanthi macem-macem wujud, kayata alun, bunder, elips, lsp.

Cocog kanggo ngisi cair lan semi-Cairan.

Cocog kanggo panganan, kimia, farmasi, pestisida, kosmetik, produk perawatan kesehatan, kayata madu, minyak sing enak, sambel, irung mata, cairan lisan, sirup, lem cair, anggur, kecap, senggol, sampo, pencuci, sampo, bahan cuci, minyak, produk susu dll.

Kepala ngiseni
6 (nomer kepala ngisi adhedhasar kacepetan produksi)
Ngisi jangkoan
100-1000ml (bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan)
Kacepetan isi
2000-3000 BPH
Akurasi ngisi
± 1%
Daya, voltase
50 / 60Hz, AC220 / 380V
Konsumsi udhara
0.4-0.8Mpa
Ukuran
2000 * 1100 * 2100mm L * W * H
Bobot
500KG

Fitur Utama

1) Struktur prasaja ing jinis linier, gampang diinstal lan konsultasi.

2) Nganggo komponen merek terkenal ing donya ing bagean pneumatik, bagian listrik lan bagian operasi.

3) Mesin pangisi piston motor Servo, ngisi akurasi apik lan stabil.

4) Gampang di resiki, kabeh bagean kontak bahan karo struktur aman cepet, uga bisa ngatur sistem reresik CIP pelanggan, wektu ngresiki sajrone 15 nganti 30 menit.

5) Bisa digunakake kanggo ngisi kontaner kanthi kapasitas lan wangun sing beda-beda tanpa mbutuhake bagean ganti.

6) Bisa digunakake kanthi langsung utawa disambungake menyang garis produksi, lan bisa digabung karo mesin capping, mesin label, printer inkjet, lan sapiturute, kanggo ngirit tenaga kerja lan nambah output.

Sirah Isi sing akurat

Cathetan: sawetara pangisi lan kacepetan bisa dirancang miturut pangguna kudu ngrancang nomer sirah sing beda.

Isi piston motor servo

Akurasi ngisi apik, stabil, lan awet.

Pangaturan sing gampang resik, instalasi cepet lan bubar.

Tutul layar

Antarmuka mesin mesin cerdas, operasi sing gampang, gampang disiyapake, data bisa diapalake lan disimpen

Bumi nutupi bukti

Kompatibel karo standar keamanan Eropa, Amerika lan keamanan liyane kanggo nyukupi syarat GMP.

Mandeg otomatis yen dibukak

Pintu mandheg kanthi otomatis kanggo nyegah kahanan mbebayani.

Jepang ngimpor mata optik kanthi tliti kanthi tliti, cepet sensasi, akurat, awet.

Sensor KEYENCE.

Komponen mesin

Mitsubishi PLC, Konverter Schneider, Sensor fotoelektrik Jerman.

Botol unscrambler

Struktur prasaja lan praktik sing kuat.

Ngurutake botol lan dipakani, ngirit biaya tenaga kerja.

Sterisasi UV

Cocog kanggo panganan, obat-obatan lan produk liyane sing dibutuhake.

Prinsip kasebut yaiku nggunakake sinar ultraviolet kanggo mateni bakteri sing ala lan gawe kontaner luwih resik.

Rampung ngoleksi meja meja

Cocog kanggo koleksi lan kemasan produk rampung, nyuda intensitas tenaga kerja

Badan mesin ss304 lengkap

Mesin kasebut utamane nggunakake stainless steel SS304, bagean stainless steel SS316, standar higienis, kekiatan kuwat.
Produsen mesin ngisi 

Kita dumunung ing China China.

Udakara 15-20 menit saka pabrik kita menyang bandara internasional Guangyenyyun.

Mesin capping otomatis

Digunakake kanggo tutup tutup sawise diisi, bisa digunakake kanthi kapisah, utawa nggunakake kanthi apik.

Jinis tutup ukuran, ukuran, mesin bakal beda.

Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

Mesin label kanthi otomatis

Cocog kanggo botol bunder, botol kothak, botol liyane sing wujud.

Bisa label kanggo sisih siji, loro sisih utawa multi sisih.

Garis ngiseni

Ora mung ngisi mesin, kita uga nyedhiyakake mesin capping, mesin label, lan mesin liyane

Nggambar

Kita bisa nggawe mesin miturut produk lan syarat pelanggan.

Gambar lan tata letak mesin bisa diwenehake miturut syarat customer lan tata letak situs ..

Aplikasi

Cocog kanggo macem-macem bahan kayata botol plastik, botol kaca lan liya-liyane.

Bisa diatur miturut bentuk botol, kayata botol bunder, botol persegi, botol khusus khusus lan liya-liyane.

Bisa diisi panganan, kayata madu, saos, minyak masak lan sapanunggalane.
Uga bisa diisi produk kimia saben dina, kayata shampoo, sabun awak, pencuci, pelucut sandhangan lan liya-liyane.
Produk kimia uga bisa diisi, kayata minyak pelumas, minyak, cairan ngresiki mobil lan sapanunggalane

Paket & Pangiriman
Paket
Ukuran
100 (L) * 100 (W) * 900 (D)
Bobot
100kg
Rincian Kemasan
Paket biasa yaiku kothak kayu (Ukuran: L * W * H). Yen ekspor menyang negara-negara Eropa, kothak kayu bakal fumigated. Yen kontaner banget macan, kita bakal nggunakake film pe kanggo ngemas utawa diisi miturut panjaluk khusus kanggo para pelanggan.
Paket
Ukuran
210 (L) * 960 (W) * 1700 (D)
Bobot
260kg
Rincian Kemasan
Paket biasa yaiku kothak kayu (Ukuran: L * W * H). Yen ekspor menyang negara-negara Eropa, kothak kayu bakal fumigated. Yen kontaner banget macan, kita bakal nggunakake film pe kanggo ngemas utawa diisi miturut panjaluk khusus kanggo para pelanggan.
FAQ

Q1: Sampeyan perusahaan perdagangan utawa pabrik?
A1: Kita minangka pabrikan, kita nyedhiyakake regane pabrik kanthi kualitas sing apik, welcome to visit!
Q2: Jaminan sampeyan utawa garansi kualitas kasebut yen kita tuku mesin?
A2: Kita nawarake mesin berkualitas kanthi jaminan 1 taun lan nyedhiyakake dhukungan teknis umur dawa.
Q3: Nalika bisa entuk mesin sawise mbayar?
A3: Wektu delignt adhedhasar mesin persis sing dikonfirmasi.
Q4: Kepiye sampeyan nawakake dhukungan teknis?
A4: Dhukungan 1.Teknik liwat telpon, email utawa whatsapp / Skype ing sadina-jam
2. Manual versi Inggris ramah lan diskon CD disk operasi
3. Engineer kasedhiya kanggo mesin layanan ing luar negeri
Q5: Kepiye kerjane sawise dodolan?
A5: Mesin normal wis disetel kanthi bener sadurunge ngirim. Sampeyan bakal bisa nggunakake mchines langsung.
Lan Sampeyan bakal bisa njaluk saran latihan gratis menyang mesin kita ing pabrik kita. Sampeyan uga bakal entuk saran lan konsultasi, dhukungan teknis lan layanan kanthi email / fax / tel lan dhukungan teknis umur.
Q6: Kepiye bagian ganti?
A6: Sawise kita ngatasi kabeh perkara, kita bakal menehi sampeyan dhaptar bagean kanggo referensi.

Sawetara jawaban sing dibutuhake sadurunge kutipan:

1. Bahan sing ngisi? Viscosity? Corrosive? Foamy? Buktine explosion? Silk or drop?

2. Isi volume? ML?

3. Kecepatan ngisi? Pira botol saben jam?

4. Ngisi mesin label capping?