rega mesin ngisi botol 100ml-5 L otomatis

Mesin iki yaiku sambel sambel botol kaca jinis Linear, minyak sing ngisi minyak lan mesin capping. mesin bisa diatur kaya saben botol.

Mesin iki minangka suntikan lini saka mesin pengisi cair, nggunakake PLC lan kontrol automasi layar tutul, kanthi pangukuran sing akurat, struktur maju, operasi lancar, gangguan sing kurang, sawetara penyesuaian sudhut, kecepatan ngisi lan kaluwihan liyane; kanggo Isi Isi jumlah cairan; kanthi otomatis ngrampungake count menyang botol, ngisi jumlah, dipakani pirang-pirang botol lan o

Bahan kemasanBotol 100ml - 5000ML
Produk kemasanMiturut smaple klien
Kacepetan isi6head, babagan 1200 B / H
Akurasi ngisi

± 3%.

Voltase sumber220V / 380V / 415V Selaras
Daya:≤3KW
Tekanan udara0,4 ~ 0.6MPa
Ukuran1800mm (L) × 1000mm (W) × 1500mm (H)

jinis mesin dirancang sanajan sistem label multi-tujuan, lan dianjurake kanthi kualitas kanggo aplikasi mburi kanggo mburi ngarep kanthi macem-macem ukuran, kanthi imbuhan sing gampang.

Parameter teknis utama peralatan kasebut

Dhuwur labelA / 10-120mm, C / 10-180mm, D / 10-220mm
Label dawane10-300mm
Diameter awak botol10-300mm (produk ukuran gedhe, conveyor

sabuk bisa dilebarkan)

Label gulung diameter tengah76mm
Label gulung diameter diameter njaba≤360mm
Kacepetan12-38 meter / min
UkuranL2000 * W1200 * H1900mm

Layanan Kita
Ngrancang desain lan nggawe anggaran

Kita bisa nyedhiyakake desain proposal khusus lan nggawe anggaran umum kanggo sampeyan.

Produksi peralatan & komisi

Kita bakal ngatur produksi kanggo sampeyan sawise pesenan dikonfirmasi, lan priksa kualitas produk, Kita duwe kasus klien ing negara sing beda-beda, kita bisa nyedhiyakake video kerja produktif kanggo sampeyan.

Desain tata letak pabrik

Mesin lan desain tata letak pabrik uga kasedhiya sawise proposal kasebut dikonfirmasi.

Desain bentuk botol

Sampeyan uga bisa mbantu nindakake desain wujud botol kanggo sampeyan miturut kabutuhan sampeyan.

Desain Label

Kita uga bisa mbantu ngrancang label kanggo sampeyan, lan sampeyan uga bisa nuduhake ide sampeyan.

Pasokan Bahan Minyak

Kita bisa nyedhiyakake layanan sepisan, saéngga pasokan bahan mentah uga kasedhiya.

Sawise layanan
1, garansi mesin kita setaun, layanan suwene umur, uga kita bakal nyediakake alat ganti lan mesin kanthi gratis, bagean kasebut bakal cukup 3 taun kanggo operasi normal mesin.
2, kita bisa nglatih insinyur sampeyan ing pabrik kita kanthi gratis. Apa sampeyan bisa ngirim insinyur menyang pabrik kita kanggo sinau lan latihan, kita duwe pengalaman sing apik kanggo latihan kasebut, iku cara sing apik kanggo mesthekake yen sampeyan bisa operate lan njaga mesin kanthi sukses lan supaya panggunaan kanthi suwe.
3, kita bakal nyediakake sampeyan manual pangguna kanggo mesin kita, uga kita bakal nggawe siji Video CD kanggo nuduhake sampeyan carane nginstal lan njaga mesin kasebut, sampeyan bakal bisa njaga mesin kanthi suwe.
4, Kita bakal ngirim insinyur menyang pabrik sampeyan kanggo nginstal mesin lan nglatih staf sampeyan supaya bisa ngoperasikake mesin kasebut., Kita wis nindakake tugas instalasi kanggo para pelanggan luar negeri suwene pirang-pirang taun.

5.Kami bakal mbantu ngatur kiriman barang kanggo sampeyan lan supaya sampeyan ngirim babagan langkah-langkah.

FAQ
Q1: Apa sampeyan produsen?

A1: Ya, welcome kanggo ngunjungi! Kita bisa nuduhake mesin sampeyan mlaku.

Q2: Suwene babar pisan sampeyan?
A2: Babagan babar pisan, biasane kita nawarake garansi 1 taun, lan kita nawakake pangopènan umur.

Q3: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan proyek turnkey?
A3: Ya, mesthi, kita bisa nyedhiyani layanan lengkap saka proyek proyek turnkey kanggo sampeyan, saka bahan mentah, menyang peralatan, latihan instalasi etc.

Q4. Apa sampeyan nampi pesenan OEM?
A4: Ya, kita duwe tim desain lan tim teknis sing kuwat. Pramila kita uga bisa nampa pesenan OEM lan disesuaikan kanthi syarat khusus.
Q5: Apa liyane sing kudu digatekake kajaba rega?
A5: kajaba regane, kita uga kudu menehi perhatian marang kualitas, konstruksi produk, prinsip desain, konfigurasi dhaptar bagean, katrampilan, kepenak operasi, profesional, layanan lan liya-liyane.