Babagan awake dhewe

Peralatan Otomasi Shanghai Npack CO., Ltd minangka produsen profesional lan pemasok mesin lan peralatan kemasan ing China.

Produk utama kita kalebu mesin pangisi otomatis, mesin capping, mesin label lan sapiturute kanggo garis pengisi sing lengkap. Produk kita akeh digunakake ing Farmasi, panganan, bahan kimia saben dina, industri kosmetik lan liya-liyane.

Ing basis saka peralatan lan makarya majeng, kita duwe teknisi produksi sing apik lan tim distribusi sing efisien, uga anggota staf layanan sing apik, supaya kita bisa nindakake pesenan kanthi efisien. Kita duwe kapercayan babagan kualitas produk, lan bisa menehi harga sing kompetitif bebarengan.
(lengkapé…)

Produk Utama

Mesin Pangisi Kosmetik

Mesin Pangisi Kosmetik

Keperluan kemasan kosmetik bisa beda-beda kanthi akeh, mula kita nawakake sawetara solusi bungkusan kanggo cairan, pastes, lan bubuk. Kita bakal nyedhiyakake peralatan kosmetik sing cocog kanggo kabutuhan apa iku piston utawa mesin auger ...

Mesin Pengisi Minyak

Mesin Pengisi Minyak

Apa sampeyan ing pasar kanggo mesin ngisi minyak otomatis utawa semi-otomatis, penting kanggo dicathet yen ora beda karo mesin liyane. Mesin ngisi kerja ing prinsip dhasar sing padha, apa ...

Mesin Pengisi Sauce

Mesin Pengisi Sauce

Yen sampeyan nggawe Sauce, ana sawetara jinis mesin sing bisa diisi. Mesin pangisi Cairan Kita, dirancang kanggo nyukupi kabutuhan industri Sauce. Kita Pabrik ...

Mesin Isi lan Tutup

Mesin Isi lan Tutup

Mesin capping ngisi otomatis (ngisi kebanjiran) bisa nindakake pakan botol kanthi otomatis, ngisi cairan otomatis, pemakanan cap otomatis, penet tutup, tutup screwing lan prosedur pemakanan, lan mesin ...

Mesin Capping

Mesin Capping

Ana macem-macem jinis mesin capping otomatis, saben duwe kekuwatan lan kelemahane dhewe gumantung saka aplikasi. Mesin Mesin Capping Langsung nempatake lan nyepetake kecepatan nganti 200 cpm kanthi winates ...

Mesin Labeling

Mesin Labeling

Label sampeyan minangka wajah produk sampeyan. Iku sing narik kawigaten para pelanggan supaya milih produk sampeyan. Nggawe label sampeyan kanthi bener, saben-saben penting banget kanggo bisnis sampeyan. Ing NPACK, kita ngerti sampeyan gumantung marang mesin ...

Produk Paling Anyar

rega mesin ngisi botol 100ml-5 L otomatis

Mesin iki yaiku sambel cili gelas jinis linier, minyak sing ngisi minyak lan mesin capping. mesin bisa diatur kaya saben ...

Waca Luwih

Mesin minyak pelumas 5 liter kanthi otomatis

Aplikasi Product Mesin iki minangka jinis peralatan teknologi sing dhuwur lan anyar sing dikendhaleni dening program mikrokomputer (PLC), fotoelektrik ...

Waca Luwih

Mesin Rotasi Rotary otomatis Kanggo Botol Médis

Mesin capping jinis rotator otomatis kalebu area cilik lan entheng lan fleksibel. Mesin kabeh diadopsi sing paling populer ...

Waca Luwih

Kertas Label Otomatis Hot sale nglampir Mesin Label Botol Label

Mesin label botol kosong semi-otomatis iki cocog kanggo label label gendul, kayata botol kosmetik, botol pencuci cairan dll., ...

Waca Luwih