Babagan awake dhewe

Peralatan Otomasi Shanghai Npack CO., Ltd minangka produsen profesional lan pemasok mesin lan peralatan kemasan ing China.

Produk utama kita kalebu mesin pangisi otomatis, mesin capping, mesin label lan sapiturute kanggo garis pengisi sing lengkap. Produk kita akeh digunakake ing Farmasi, panganan, bahan kimia saben dina, industri kosmetik lan liya-liyane.

Ing basis saka peralatan lan makarya majeng, kita duwe teknisi produksi sing apik lan tim distribusi sing efisien, uga anggota staf layanan sing apik, supaya kita bisa nindakake pesenan kanthi efisien. Kita duwe kapercayan babagan kualitas produk, lan bisa menehi harga sing kompetitif bebarengan.
(lengkapé…)

Produk Utama

Mesin Pangisi Kosmetik

Mesin Pangisi Kosmetik

Keperluan kemasan kosmetik bisa beda-beda kanthi akeh, mula kita nawakake sawetara solusi bungkusan kanggo cairan, pastes, lan bubuk. Kita bakal nyedhiyakake peralatan kosmetik sing cocog kanggo kabutuhan apa iku piston utawa mesin auger ...

Mesin Pengisi Minyak

Mesin Pengisi Minyak

Apa sampeyan ing pasar kanggo mesin ngisi minyak otomatis utawa semi-otomatis, penting kanggo dicathet yen ora beda karo mesin liyane. Mesin ngisi kerja ing prinsip dhasar sing padha, apa ...

Mesin Pengisi Sauce

Mesin Pengisi Sauce

Yen sampeyan nggawe Sauce, ana sawetara jinis mesin sing bisa diisi. Mesin pangisi Cairan Kita, dirancang kanggo nyukupi kabutuhan industri Sauce. Kita Pabrik ...

Mesin Isi lan Tutup

Mesin Isi lan Tutup

Mesin capping ngisi otomatis (ngisi kebanjiran) bisa nindakake pakan botol kanthi otomatis, ngisi cairan otomatis, pemakanan cap otomatis, penet tutup, tutup screwing lan prosedur pemakanan, lan mesin ...

Mesin Capping

Mesin Capping

Ana macem-macem jinis mesin capping otomatis, saben duwe kekuwatan lan kelemahane dhewe gumantung saka aplikasi. Mesin Mesin Capping Langsung nempatake lan nyepetake kecepatan nganti 200 cpm kanthi winates ...

Mesin Labeling

Mesin Labeling

Label sampeyan minangka wajah produk sampeyan. Iku sing narik kawigaten para pelanggan supaya milih produk sampeyan. Nggawe label sampeyan kanthi bener, saben-saben penting banget kanggo bisnis sampeyan. Ing NPACK, kita ngerti sampeyan gumantung marang mesin ...

Produk Paling Anyar

Isi minyak masak botol cilik lan capping mesin label

minyak 5 liter botol mesin ngisi minyak, botol minyak goreng isi lan mesin label label mesin Isi

Waca Luwih

Garis mesin minyak pelumas otomatis

Mesin jinis iki digunakake kanggo ngisi cair 4kg -30 kg. Bisa ngrampungake sawetara operasi kanthi otomatis, ...

Waca Luwih

Loro kepala mesin isi ombak volumetrik pompleks

Pengisi Piston Volumetrik iki akeh digunakake dening industri ing panganan & Minuman, Perawatan Diri, Paket Kosmetik, Pertanian, Farmaseutikal, Kewan ...

Waca Luwih

Tiub kasut otomatis kanthi mesin pengisi tabung alus

rega pabrik industri Tanduran plastik plastik plastik otomatis ngelasake mesin pengelas kanggo kosmetik Mesin model iki nganggo desain stasiun 12. Cocog ...

Waca Luwih