Kertas Label Otomatis Hot sale nglampir Mesin Label Botol Label

Mesin label botol kosong semi-otomatis iki cocog kanggo label label gendul, kayata botol kosmetik, botol pencuci cairan dll, sing digunakake ing industri panganan / kosmetik / farmasi / listrik.

Nganggo piranti label kanthi tepat, mesin iku cocog kanggo label produk ing macem-macem ukuran. Iki nyimpen tenaga kerja lan ningkatake akurasi lan konsistensi label.

Parameter Mesin Label Botol Botol Flat Botol otomatis:

Nomer Model
Kacepetan produksi15 ~ 30 botol (Gumantung ing ukuran label lan kacepetan manual)
Ukuran botolLength: 20mm ~ 200mm, Dhuwur: 20mm ~ 150mm, Lebar: 0.2mm ~ 120mm
Ukuran labelDhuwur: 15mm ~ 100mm, Length: 15mm ~ 110mm
Ukuran mesin850mm × 410mm × 720mm

Luwih macem-macem Mesin Label Jenis Liyane Kanggo Pilih:

Napa Milih Kita?

Kaluwihan sing kita duwe:

A. Pemasok produk stainless steel sing berpengalaman;

B. Tim desain profesional lan departemen penjualan kanggo layanan sampeyan;

C. Pembekal emas Alibaba, pabrik dikenali dening 'CE / FSC / ISO9001' lan sapiturute;

D. 7/24 layanan kanggo sampeyan, kabeh pitakonan bakal dirampungake sajrone 24 jam.

Mupangat sampeyan entuk:

A. Kualitas sing stabil - Sampeyan bisa saka bahan lan teknologi sing apik

B. rega murah - Ora paling murah nanging paling murah kanthi kualitas sing padha

C. Layanan sing apik -— Layanan puas sadurunge lan sawise adol

D. Wektu pangiriman - - 30-45 dina kanggo produksi massa

Kemasan & Pengiriman

Kasus kayu kanggo produk kasebut ora mung apik banget, nanging uga cukup kuwat kanggo nglindhungi mesin saka karusakan.

Produksi lan ekspor minangka layanan utama SPX. We nawakake produksi khusus kanggo cocog karo kabutuhan pelanggan. Layanan kita kalebu saka panyuwunan tartamtu, produksi, nganti tahap pungkasan kanggo ngrancang lan ngisi produk sampeyan. Layanan profesional uga ngidini nyedhiyakake konsisten lan dipercaya kanggo para pelanggan.

Informasi Perusahaan

Kita minangka pabrik mesin berorientasi teknologi profesional sing nggabungake riset, pangembangan, produksi, adol, instalasi teknik, konsultasi teknis lan layanan sawise sales. Kita utamane nggawe produksi lan instalasi peralatan kanggo apotek, panganan, kosmetik, industri kimia, dll. ., nyediakake layanan mandeg siji-mandeg kanggo pelanggan.

Nganggo konsep perusahaan nyedhiyakake layanan sing luwih dipikirake, kita ngerti standar produksi peralatan, kualitas peralatan kontrol liwat inovatoin teknis lan nyedhiyakake peralatan produksi daya quailty kanggo para pelanggan.

FAQ

1. Napa mesin sampeyan padha karo supplier liyane?

Kita produsen lan wis pirang-pirang taun ing industri iki. Kita ngrancang mesin kanthi teknologi modern. Penampilan mung bagean mesin, Layanan lan kualitas luwih penting tinimbang.

2. Aku anyar ing industri kita, nanging aku arep ngrancang pabrik, Apa bisa aku lakoni?

Kita bisa menehi saran menyang mesin sing paling cocog karo formula sing, Bahan mentah. Pabrik-Instalasi- Latihan- Maintenance- Dhukungan Teknis. Kita bisa ngenalake sampeyan supplier bahan mentah, botol, label lan sapiturute. Sampeyan bisa nggawa sampeyan menyang pabrik pelanggan kanggo sinau cara ngasilake. Kita bisa ngatur mesin miturut kabutuhan nyata, Kita bisa ngirim engineer kanggo pabrik sampeyan kanggo nginstal mesin lan olahraga karyawan Operasi lan perawatan. Sembarang panjaluk liyane. Mung supaya kita ngerti.

3. Mesin apa sing bisa diwenehake menyang pelanggan?

Kita bisa nawakake macem-macem jinis mesin lan garis produksi.

1. Krim, tempel Produk

Ing industri kosmetik: krim rai, krim awak, krim cuci, vaseline dll

Ing industri industri panganan: saus, ketchup, tempel tomat, mayonis, mustar, coklat dll

Ing industri kimia: tempel las, tinta, cat, pigmen dll.

Baris produksi kanggo wong-wong mau: Rawatan banyu RO- mesin pembersih vakum- tank tank- mesin mesin-capping - mesin label- conveyor belt- inkjet printer- sealing machine-shrinking machine etc.

2. Produk cairan

sampo, lotion, sabun cair, pencuci, jus, solusi dll.

Baris produksi kanggo dheweke: Perawatan banyu RO - mixer cuci cair- - tangki panyimpenan- mesin mesin-capping mesin - mesin label- conveyor belt- inkjet printer- sealing machine-shrinking machine etc.

3. Produk gawe-up

Lipstik, lip gloss, kuku polish, marscara lsp

Mesin kanggo wong-wong mau: mix homogenizer, colliod mill, mesin lipstik lipstik, mesin frezzing dll.