Mesin Rotasi Rotary otomatis Kanggo Botol Médis

Mesin capping jinis rotator otomatis kalebu area cilik lan entheng lan fleksibel. Mesin wutuh ngetrapake kontrol cerdas sistem kontrol elektronik elektronik elektronik sing paling populer

Mesin cangklung minangka salah sawijining peralatan utama baris produksi otomatis, iku jinis mesin pengedap, digunakake ing botol kaca utawa botol PET kedap, amarga tutup tutup kanthi kedap cepet, gampang mbukak lan mbukak maneh. Tutup skru, lan sapiturute, sawetara bahan cairan non-gas, kayata omben-omben, alkohol, rempah-rempah lan kemasan botol liyane sing padha karo panyegelan tutup skru tuyere. Panggunaan kontrol kuwalik, aplikasi kanggo prinsip cam drive, posisi divider disk, implementasi tutup skru tutup skru. Tutup tutup kanthi otomatis, tutup skru, tutup nganggo kombinasi magnet, tutup ora babar pisan tutup, tutup skru gampang dicopot, tutup lan botol sing beda mung kudu ngganti sawetara bagean, sampeyan bisa nggunakake mesin, lan isi mesin, label Produksi sambungan mesin, panganan, omben-omben, obat-obatan, bahan kimia saben dina, industri kimia, peralatan sing paling apik

Gambar sing rinci

Kita uga bisa nindakake capping jinis tag

Cocog kanggo

Digunakake utamane kanggo kabeh jinis plastik bunder, aluminium, topi tutup skru, kanggo panganan, farmasi, kosmetik, pestisida, kosmetik lan industri liyane saka macem-macem tutup kanthi botol.

Tegangan
AC220V 50 / 60Hz
Kuwasa
1.5KW
Kacepetan produksi
30-60pcs / min
Tekanan udara
0.4-0.6MPA
Ukuran mesin
2300 * 1400 * 1600mm
Company Kita

Layanan sampel
1.Kami bisa ngirim video saka mesin sing mlaku.
2.Sampeyan rawuh ing ngunjungi pabrik kita, lan ndeleng mesin mlaku.

Layanan khusus
1. Kita bisa ngrancang mesin miturut kabutuhan (materi, jinis, jinis pangisi, jinis botol, lan liya-liyane), ing wektu sing padha, kita bakal menehi saran profesional sampeyan, kaya sing sampeyan ngerteni, kita wis melu iki industri pirang-pirang taun.

Layanan sawise-sales
1.Kami bakal ngirim mesin lan nyedhiyakake tagihan beban kanthi cepet kanggo mesthekake supaya bisa cepet-cepet bisa mesin
2 .. Kita asring njaluk saran lan menehi pitulung marang customer sing mesin wis digunakake ing pabrik dheweke nganti sawetara wektu.
3.Kanggo menehi garansi setaun
4. Staff terlatih & berpengalaman yaiku kanggo mangsuli kabeh pitakon ing Inggris lan Cina
5 .12 Jaminan wulan lan dhukungan teknis umur dawa.
6. Hubungan bisnis sampeyan karo kita bakal rahasia kanggo pihak katelu.
7. Layanan adol sing apik sing ditawakake, bukak maneh yen ana pitakonan.

Kontrol Kualitas
1. Kita duwe departemen kualitas tunggal, priksa manawa materi bahan mentah apik, lan njamin mesin mlaku kanthi lancar.
2. Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan prodhuk, Sampeyan bisa ngirim priksaan, kita bakal ngatasi masalah lan ngirim video sing sampeyan lakoni.

Paket & Pangiriman

FAQ

1.Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan kanthi pengalaman luwih saka 10 taun.

2.Q: Apa syarat pembayaran?
A: T / T, deposit simpenan 30% lan imbangan 70% sadurunge pangiriman.

3.Q: Kepiye carane order?
A: Sampeyan bisa ngirim priksaan, banjur kita bisa negesake rincian liwat email utawa telpon.

4.Q: Apa sampeyan kudu nggawe tawaran khusus kanggo produkku?
A: Kanggo nggawe penawaran khusus kita butuh dimensi saka paket kasebut sing pengin digunakake ing mesin iki. Kita uga mbutuhake volume produksi kira-kira sing dibutuhake saben dina. Yen karo panjaluk khusus liyane, uga wenehi informasi sadurunge kita nggawe proyek kasebut

5.Q: Apa sampeyan bisa nawakake layanan oversea?
A: Ya, yen dijaluk. Nanging kita saranake mutusake masalah online ing wiwitan. Yen masalah isih nuduhake kita bisa ngatur insinyur menyang pabrik sampeyan kanthi pribadi kanggo ngrampungake masalah kasebut.

Produk sing gegandhengan